Dins el mar

Un relat de: zoramar
Dins el mar

Silenci esparverant, dins l’aigua de mar retrobo la meva calma. Nedant cap e les roques friso per veure i saludar als meus germans, nedo amb ells, ens mirem amb molta complicitat, ens agrada el mateix: l’aigua fresca i salada que ens penetra, ens dona vida, ens purifica.
Uns dies sense veure-us i ja us trobo a faltar!!! L’aigua està gelada però amb tot el gust del mon us saludo amb alegria i entusiasme.
Hola Salpes com enyorava els vostres ulls grocs , la pell brillant i groguenca, sempre nedant tot una colla. Sards! desconfiats amb la vostra taca negre, vigilants i una mica porucs, no pas com els estudiants que nedant tranquil•lament, quasi els pots tocar, de menuts tenen un color blau elèctric preciós, per a convertir-se de grans en un color marronós , quina elegància ... i quina sort, sempre fent pinya, tots juntets. Llísseres, llargues i grosses, sempre en parella i les agulles, llargues i primes, molt primes nedant ben amunt com si volguessin sortir de l’aigua, no pas com els meus amics els pops camaleònics que frueixen amagant-se al forats de les roques, sembla que vulguin jugar. Meduses!!! Benvingudes! ja heu passat a ser part de la família, quins colors i quina diversitat. I quan veig els peixos de colors “peixos verds Fredy” s’anomenen, ja es massa, els meus ulls s’il•luminen com els raigs de sol que entren descaradament dins l’aigua transparent convertint-la en un color blau com el cel, però mes brillant.
Quina meravella, soc tan afortunada de que em deixeu compartir aquesta grandesa amb vosaltres, el silenci de dins el mar ha abraçat un cop més la meva anima. Una vegada més penso que vull ser corb marí, però aquesta es una altra historia.


Comentaris

  • frescor[Ofensiu]
    josepmaria | 04-11-2012

    Hola zoramar,
    m'acabo d'incorporar a la pàgina i el teu escrit m'ha agradat molt, transmet frescor i alegria de viure
    segueix així!

  • Ei, malgratenca i mar-addicte![Ofensiu]
    Mena Guiga | 02-11-2012

    Observo que et fascina la fauna marina. Ara vaig entenent la foto de la medusa amb faldilleta de farabalans liles!
    Desconeixia molts dels noms de peixos que anomenes. Sempre s'aprèn, veus'

    Esperem que el mar aguanti i els seus habitants...els humans ens passem tant!

    Potser encara et llegirem una segona part...el tema dóna per a molt!

    Abraçada des de la mateixa vil·la!

    Mena (doncs jo em banyo poc...m'estimo més caminar pel trencall!)

l´Autor

Foto de perfil de zoramar

zoramar

6 Relats

22 Comentaris

4655 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Soc una noia de Malgrat de Mar, no em dedico a l'escriptura pero sempre m'agradat molt. M'agrada llegir els relats dels altres i al final m'he animat a escriure'n algun.
Gràcies per compartir els vostres relats, Gràcies per llegir-me.