Deia, creia, volia.

Un relat de: vespertina

Deia que tenia por de la nit, que no era capaç d'enfrontar-se als seus somnis, que no volia somiar en aquella veu.
Creia que tot havia desaparegut, que a la seva ment ja no hi quedaven neurones, que el seu destí no volia seguir esperant.
Ho ignorava tot, va deixar de parlar, de fer cas al sol. Va deixar de parlar, les estrelles li van robar la veu. Va deixar de ser un cistell ple de solucions , va deixar de ser una mà que apareix quan, sense motiu, algú perd el nord.
Volia volar, cridar, espantar aquell malson. Ser la gota que mai acaba de caure. Ser aquella cançó que t'aixeca de terra i et fa creure, de nou, en instants que semblaven perduts...
I va intentar caminar per aquells llocs on la boira no impedís el seu pas, on no hi haguéssin sols hipòcrites, on no hi haguéssin cançons que diuen sempre la veritat que no volem acceptar.
Però els intents es van desfer, el sol va aconseguir cremar la seva pell amb fal·làcies que et fan imaginar , que et fan pensar que no hi ha res més pitjor que tu en aquest univers.
Però un dia les llàgrimes d'una veu la van venir a visitar, i es van quedar a viure en aquella pell, que ja no volia moure's, que no volia més ànimes cansades.
I aquelles gotes de tristesa van caure a un riu d'aigua verda, on el sol no podia fer caure la seva ràbia.
I la seva veu va tornar, però aquella cançó havia canviat. Ja podia volar, cridar, espantar aquell malson.

Comentaris

  • un relat ple ...[Ofensiu]
    Conxa Forteza | 16-10-2005

    de sentiment i belles imatges, no són molt aficionada a fer comentaris però ha estat un plaer llegir-te i benvinguda a RC.

    Una aferrada

    Conxa

  • Molt bonic[Ofensiu]
    L'ull de la subcultura | 16-10-2005 | Valoració: 10

    Unes metàfores precioses, es un de aquells relats que s'han de lleguir poc a poc per poder empaparte amb la seva esencia.
    Apa un salut

    Salud&Anarkia

  • Enhorabona[Ofensiu]
    asurath | 16-10-2005 | Valoració: 10

    És un relat molt tendre. Relates molt bé l´angoixa i la desesperació de les persones. La solitud sense voler no és bona per ningú.
    He començat pel teu primer relat publicat, i veig que tens molts, m´ho pendrè amb calma, els teus s´han de llegir sense preses.
    Una abraçada i benvinguda a RC.

  • Bon relat[Ofensiu]
    ITACA | 16-10-2005

    Un relat en el que descrius molt be tota mena de sentiments i emocions, a la vegada que surten protagonistes que ens ajuden a comprendre mes el relat.
    Parles d'intents que la duen al fracàs, gotes de tristesa que es perden ...
    Anhels de fer sentir la seva veu, de volar i mostrar al sol que la seva ràbia a marxat.
    I de nou mostres els intents, un rere l'altre i la protagonista cau tornant-se a enfrontar amb el sol, les estrelles li robaren al veu, fins que, va aixecar-se i va tornar a fer sentir la seva veu encara que no era el mateix, però si, podia volar cridar, i espantar als malsons que la envoltaven.

    Molts petons i benvinguda maca !

    Clara