Com un iceberg

Un relat de: fabracadabra

Diari d'abord:
La nau va a la deriva i jo, m'hen sento l'únic tripulant.
Ni remotament penso que la meva desesperació, que el meu plor o el meu enyor, siguin atesos per unes mans càlides i un cor calent. Sóc en ple Antàrtic.
Tant sols em resta esperar.

Comentaris

  • Freda soledat[Ofensiu]
    Unaquimera | 07-11-2007

    Un relat brevíssim que atresora en quatre frases un estat d'ànim profundament humà.
    A partir d'aquí, cadascú pot imaginar les circumstàncies o la història, però sens dubte se sent proper, en certa manera, a aquella sensació de soledat immensa, de desemparament absolut, que has sabut transmetre.

    M'has recordat un relat meu, més llarg, que comença de forma semblant i acaba... bé, te l'ofereixo per si et ve de gust la lectura: BATECS.

    Et seguiré llegint...
    Entre tant, rep una abraçada de les que escalfen de valent,
    Unaquimera

l´Autor

fabracadabra

5 Relats

6 Comentaris

4041 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Vaig néixer un dilluns 29 de febrer ( fins hi tot el dia en que vaig néixer detectava anomalía en mi), diría que a la Vall d'hebron. Sóc barcelonina de naixença. Tanmateix l'aire negre, els metros i el coloms de Plaça Catalunya no cautivaven els meus progenitors.
ës així doncs com ara visc rodejada de vinyes verdes, a mig camí entre Tarragona i Barcelona, on la gent, somisa, porta els seus fills a catequesis i els fan fer la primera comunió com a acte de fe conscient. On dones jovenetes parlen a cau d'orella a la veïna explicant-li amb qui s'en va anar al llit la meuca del tercer... dones de façana preocupades per esperar el marit per cedir-li el comandament a distància de l'innert televisor. Que trist és el món rural.
Tot i així, reivindico el saber de la terra, d'aquests mestres que s'en fan dir camperols, els quals aporten memòria i història al Penedès.
Agraeixo la Festa Major vilafranquina, que és el que realment em fa sentir d'on sóc... desgraciadament això passa un cop l'any.
Ho diré: NO ESTIMO AQUELLA VELLA, RETRÒGRADA,DESERTA D'INTEL.LECTE MEVA TERRA.
Que hi farem, crec sé silvestre d'esperit i urbanita de coneixement.