Carta Zac -1-

Un relat de: Marina Ramírez Gallardo

Estimada Teba, encara no se perquè te'n vas anar, encara no o he entès del tot, però hem faig la idea de que si et vaig oferir els estels, que és el que tu més estimes, i ho vas rebutjar, és perquè has fugit d'alguna cosa. Potser t'oblidaré i em faré a la idea de que ja has marxat i que mai tornaràs, o potser cada nit pujaré al terrat per veure de nou el cel que tu i jo vam inaugurar, que vam fer tan especial, tan sincer, tan... no se com dir-ho. Quan te'n vas anar hem vas dir que tornaries quan posseeixi tots els estels, saps? ja he començat a caçar i tinc un, no se si et servirà, però he convertit el meu cor en un sol estel per donar-te'l, el vindràs a buscar? No se a on enviaré aquesta carta, ni a quina direcció ni cap a on, potser la deixaré al terrat per a que te la porti el vent. Teba, m'és igual el temps que passi, m'és igual on vagi, m'és igual que passi, sempre estaré esperant a que tornis per donar-te la nit, per oferir-te un lloc entre els estels i regalar-te un petó. Aquesta vegada, a la nostra historia, és a l'inrevés: el noi espera a la noia, que només la foscor de la nit sap on és. T'estimo, més que a l'empremta que vas deixar en anar-te'n. Zac.

Comentaris

  • Mol romàntic.[Ofensiu]
    Bonhomia | 17-09-2008 | Valoració: 10

    Molt bo això dels estels i el terrat.


    Sergi

  • Molt bonic!! [Ofensiu]
    Aierim | 17-09-2008 | Valoració: 9

    de debó nen segueix escribint per favor xD

    m'agrada molt la carta :), com no continuis la historia et mato xD



    Bé no tinc molt de temps així que m'en he d'anar



    ADEUU!!!

l´Autor

Foto de perfil de Marina Ramírez Gallardo

Marina Ramírez Gallardo

28 Relats

64 Comentaris

28193 Lectures

Valoració de l'autor: 9.52

Biografia:
No tinc massa a dir sobre mi. Simplement que vaig trobar aquesta pàgina per casualitat, ni tan sols recordo com exactament, em vaig entusiasmar en veure que em van publicar allò que vaig enviar, i des d'ahleshores, tot el que he volgut penjar ho he pogut penjar.

Vaig quedar entre les 10 millors histories de tota Catalunya d'entre 500 histories acabades i vaig guanyar el premi territorial del concurs de Ficcions en la seva tercera edició.

He guanyat altres certàmens de l'escola i continuu escribint per gust. Espero fer-ho bé.

marina.bsk@hotmail.com

http://www.fotolog.com/luna__demar

http://guspiresdemagia.blogspot.com