Carta plena de sentiments

Un relat de: marteta89

Ja sé que mai llegiràs aquesta carta, perqué no tinc cap intenció en donarte-la, però igualment necessito expressar els meus sentiments cap a tu.
No sé quan va ser, però m'enrecordo que la teva mirada em va deixar hipnotitzada, i a partir d'aquell instant em vas robar el cor.
Cada dia penso amb tu. Penso en els teus ulls i amb la teva mirada. També penso en aquests llavis tan perfectes que tens, però que mai els puc mirar... ¿Per què tinc de mirar uns llavis tan macos si mai els podrè tocar, ni acariciar?
Cada nit somio que tu i jo volem pel cel, perquè el fet de tocar-nos fa que el nostre cor es converteixi en un de sol i les nostres ànimes s'ajuntin. I així, cada nit estic al paradís... Però al despertar-me veig que la realitat és molt cruel amb mi. Les hores són mortes si no estic al teu costat. Serè una persona infeliç, perqué sé que tu mai m'estimaràs. Donaria la meva vida per tindre un dolç petó d'aquells llavis tan perfectes...

T'estimo. Aquesta és l'única paraula que resumeix el que sento per tu.

T'ESTIMO perqué la teva mirada m'hipnotitza.
T'ESTIMO perqué et busco a cada instant en cada racó.
T'ESTIMO perqué vull escoltar aquesta veu tan suau que tens.
T'ESTIMO perqué et desitjo.
T'ESTIMO perqué tu ets la llum que il·lumina el fosc camí de la meva vida.
T'ESTIMO perqué per tu seria capaç de fer qualsevol bogeria.

T'ESTIMO, ET DESITJO, T'ESPERARÈ, LLUITARÈ PER TU, ET SOMIARÈ...

Tu ets la raó per la qual tinc ganes de viure.
Només em conformo en poder-te veure i saludar... amb tan poca cosa ja sóc feliç.
Espero que haguis pogut entendre els meus sentiments. Aquestes són paraules totalment sinceres. Ja sé que tu et mereixes altres paraules més boniques que aquestes, però no he sabut trobar paraules que siguin perfectes i alhora precioses... perqué això ho ets TU!!
Només vull que sàpigues que el meu cor hi estaràs sempre tu, i que mai existirà cap altreapersona, perqué el meu amor és del tot sincer, i així sempre ho serà.

T'ESTIMO !!!

Comentaris

  • SieMenS | 11-07-2006

    Muajaja! Hola Marta!
    Acabo de veure el teu comentari, i seguidament he anat a trobart-te a RC. Però fa molt q no publiques, eh! Està mb aquesta carta, és la carta que tots hem volgut enviar en algun moment o altre, demanant un petó impossible...

    Vinga, misS PD (amb carinyuu eh, t'ho di!^^), petuneets!

    X cert..allò del flog..bé, és que aquests dies són una mica..=S i així és com em sento o, si més no, em sentia: ara estic una mica millor! =P


    Muaa*

    PauLa*

  • Cartes no enviades[Ofensiu]
    L'epicurista Pol | 21-12-2005 | Valoració: 9

    Jo també he escrit alguna carta com la teva, parlant del que sentia per una noia, però mai m'hagués pensat que t'estimo pogués dir tantes coses, donar a coneixer tantes sensacions i inspiracions.
    Llegint les teves lletres em venen al record infinitat de sentiments que algun dia vaig sentir per algú i aquest algú tampoc ho ha sabut mai.
    Feia dies que no tenia ganes de llegir res però m'has despertat de nou la gana d'escriure.

    Moltes gràcies!
    Endavant i amb força!

    Pol

  • Una carta ,[Ofensiu]
    AINOA | 17-09-2005 | Valoració: 9

    Diu tantes coses! tants sentiments, es com un boçi de la teva anima,ara una mica trista pel que veig. T'expreses mol be i el teu domini del catalá es un ejemple pels que no en sabem masa. Una abraçada noia.

  • Molt bonic![Ofensiu]
    Respira!! | 12-09-2005 | Valoració: 8

    Enhorabona! hi ha molta gent com tu, alguns som tan inutils que no sabem expressar-se també com ho has fet. Diuen que l'amor s'en va, el temps fa oblidar. Tu no te ho cregues, intenta lluitar, sino es així, l'amor no es amor.
    Respira!

Valoració mitja: 8.75