Brastias II

Un relat de: Odovacar

Brastias estava passant una nit d'insomni. Massa calor que soportar. Es va aixecar i va treure el cap per la finestra. Una ciutat irreal i adormida va penetrar als seus ulls, els sorolls de la ciutat, per les seves orelles i el mosaic d'olors ho féu pel seu nas.
Havía pres una decisió. Brastias tornava a escriure. El que fos. Cròniques, poesies o cançons... Tot i que la seva situació no era per escriure el que escrivia abans, es va assentar a l'enorme butacó vermell, davant l'escriptori de banús que presidia la seva cambra i va fer petar els dits.

I es va deixar caure un món de somnis, irreal com el seu propi.

Comentaris

  • D'això es tracta[Ofensiu]
    Odovacar | 11-01-2006

    Se que es un pèl esquizofrènic i que no puc pretendre que la gent entengui en Brastias, però no m'he plantejat mai que les seves històries tinguin sentit.
    El fil conductor està poc treballat o poc determinat per que el que vull es buidar-hi sentiments, vestir al lector de Brastias una estoneta i pretendre que senti el que jo, no que li agradi el relat. Espero haver-me explicat ara...
    Gràcies pel comentari!

  • He llegit els...[Ofensiu]
    AVERROIS | 11-01-2006

    ...tres relats de Brastias i em falta un fil conductor, segur que en els següents relats ens ho aniràs descobrint. Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de Odovacar

Odovacar

9 Relats

7 Comentaris

12142 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
Neix en una ciutat de províncies qualsevol i des de petit destaca per ésser un nen imaginatiu, que mai para al món real. Li agrada dibuixar mons que no existeixen i que ell s'entesta en que fer al mòn real, en algun mar perdut... Més tard, quan aprèn a dominar l'expressió escrita somia en plasmar aquests mons en paper per a que cadascú se'ls pugui imaginar lliurement, no com ell vol.

Estudia en un col.legi concertat qualsevol, alternativa a l'escola pública de poca qualitat del seu barri i segueix estudiant en una escola secundària concertada qualsevol, per costum i vici.

Sempre ha intentat escriure novel.les però mai se'n ha sortit, manté un blog des del gener del 2004 i va començar a escriure poesia en català i castellà al juny del 2005 arran d'una relació força tormentosa amb una noia de la metrópoli.

I li agraden les galetes de mantega.