Borrallons de neu. (Passió)

Un relat de: Jere Soler G

Als tretze anys, els pares m'enviaren a casa d'una família del nord de Suècia per tal que aprengués idiomes, i sobretot perquè se m'obrís la ment. Allà vaig conèixer l'Ilsa, que tenia la meva edat, i que des del principi em despertà un desig que em trasbalsava.
Recordo l'anècdota del primer dissabte, quan ja a la vesprada m'anuncià que era l'hora de la sauna. Inquieta, i tancada al lavabo, em vaig entaforar dins del vestit de bany. De tornada a l'habitació, l'Ilsa era nua, i em féu l'efecte que m'enlluernava una deessa nòrdica. Em mirà, es clavà a riure, i començà a tibar-me cap avall els tirants del banyador mentre em deia que a la sauna no s'hi entrava amb roba. Un cop despullada, m'acostà una tovallola i em demanà que la seguís. Astorada, vaig descobrir que allà dins ens hi esperaven els seus pares i els seus germans, tan rossos i blancs com el paisatge. La tovallola la feien servir per asseure-s'hi al damunt, i jo no sabia on descansar la mirada. No vaig voler que s'adonessin de la meva vergonya, i vencent l'angoixa vaig maldar per comportar-me com ells. Llenques de fum blanc, flairant a eucaliptus, ens amaraven la pell a vuitanta graus de temperatura. Una de les parets era de vidre i ens mostrava els borrallons de neu caient d'un cel gris plumbi, i els caps foscos dels avets de la vall solitària.
-La neu, com tot allò que és gran, cau en silenci -m'explicava ella.
De nit, a l'habitació, decidírem de dormir al mateix llit per a contemplar abraçades la imatge nocturna dels flocs emblanquint el paisatge. I ben aviat, i sense pensar-ho, ens besàrem amb passió per primera vegada, i ens exploràrem el cos amb delit l'una a l'altra. I fou tanta la tendresa, que ploràrem com dues criatures petites.
D'ençà d'aquell moment, les nostres vides han estat unides pel foc d'una passió més forta que el temps i la vida.

Comentaris

  • Preciós[Ofensiu]
    Korogami | 05-04-2008

    M'ha encantat el teu relat. Es nota que hi falta material, ja que es salta parts importants, però no deixa de ser molt tendre i emotiu, felicitats.

    Korogami

  • Lilith | 23-01-2007

    Tot i que la narració te algunes frases brillants, com per exemple "La neu, com tot allò que és gran, cau en silenci", crec que al relat li caldria una mica més d'emotivitat, sembla més una narració d'uns fets que una situació carregada d'eròtica o de sentiments. Potser també ajuda a aquesta impressió el fet que els adjectius no siguin massa originals.
    Si m'he atrevit a fer-te aquesta crítica, ehem... és perquè m'acostuma a agradar molt el què escrius. Una abraçada ;)

l´Autor

Foto de perfil de Jere Soler G

Jere Soler G

188 Relats

825 Comentaris

262069 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Aquests últims anys m'he allunyat una mica d'aquest web en el qual he passat moments fascinants. Hi vaig arribar al 2005. Potser sigui el moment de tornar-m'hi a acostar, tot i que ara no escric tant, faig més cinema que altra cosa; i estic una mica més diversificat, i una mica espatllat, només una mica.

Tinc un canal de YouTube de cançons:

... CANÇONS

També tinc un blog que està a punt de fer setze anys:

...:-))) : NUESA LITERÀRIA