Avui escric amb tu

Un relat de: _

Avui escric amb el teu boli, el que t'he pres tot jugant i al final s'ha quedat al meu estoig. Tu et penses que no m'adono de quina intenció tenen els teus jocs, comences a trepitjar-me els peus quan estem asseguts a classe, després poses el teu genoll sota la meva cuixa, de manera que quedo amb una cama sobre la teva, també jugues amb les mans, me les agafes i quan intento treure-les d'entre les teves, les esclafes ben fort, quan vull agafar l'estoig i veus que em dirigeixo a ell, l'agafes ràpidament i l'amagues per la zona de les teves cames o te'l poses a la butxaca , i així aconsegueixes que mentre l'intento recuperar hi hagi contacte corporal entre tu i jo, no t'adones que són evidents els teus sentiments? I quan amb el boli, quan em veus moixa, em toques la galta i em fas un dels teus somriures?

Avui hem jugat com nens petits i la veritat és que m'ha agradat, ha estat com anys enrere, però amb més emocions i sentiments barrejats.
Avui, potser, com que escric amb el teu boli, sóc més a prop teu, avui tinc la sensació de que escric amb tu, i tan debò, avui, que em sento tan propera a tu et pogués dir el que sento, m'ho poguessis aclarir...

Et diré, per despedir-me que t'estimo, encara que no sàpiga de quina manera, et diré que avui he pensat molt en tu i fins hi tot que avui escric amb tu.


T'estimo

Comentaris

  • només puc dir[Ofensiu]
    marc_garriga | 03-12-2006 | Valoració: 10

    que; Que bonic és l'amor, la innocència dels 15 anys...

    felicitats!!