Autobiografia

Un relat de: Jurdi

Pròleg de la meva autobiografia

Aquesta autobiografia he decidit fer-la no per amor a l'art ni perquè m'ho hagin demanat els de la editorial. L'he decidit fer per mi mateixa. Aquest llibre reflexarà tot el que està relacionat amb mi. Les vivències d'una autora coneguda i llegida per la gent que sap apreciar el que escric, la gent que entén i viu el món similarment com el visc jo. Vull donar a conèixer com ha sigut la meva estada en aquest món de conflictes entre les persones, però que també i habiten persones que saben apreciar el valor de la vida. El llibre contindrà el pensaments d'una dona normal i corrent que ha tingut, té i tindrà un passat, un present i un futur. Paraules que en lectors tindran un gran valor, on recolzar-se en els pitjors moments, paraules que recordaran moments concrets, pensaments i bells records en d'altres persones, paraules que enfortiran a la gent. No penso amagar res, no tinc res de que avergonyir-me, tan sols de la ignorància que per desgràcia existeix en aquests moments arreu del planeta. Sempre he actuat guiant-me pel meu cor, res ni ningú m'ha fet canviar d'opinió envers els meus ideals. Sempre he pensat que tothom té la seva manera de pensar igual que té els seus somnis i això és algu que ningú mai et prendrà. De petita ja vaig començar a gargotejar formes molt semblants a les lletres en un full, quan vaig aprendre a escriure, va ser com haver descobert un tresor. No he parat mai d'escriure, ni ho faré, res m'ho impedirà, seguiré escrivint encara que tan sols li agradi a una sola persona el que escric. Quant la gent abandoni els meus llibres i m'oblidi, serà quan deixaré estar el teclat, apagaré l'ordinador i diré: Gràcies per haver sigut seguidors meus, per fi soc feliç.


Comentaris

  • Ostia![Ofensiu]
    Sareta_16 | 21-04-2005 | Valoració: 10

    quina passada kuka, com triumfa!
    M'ha agradat mol, com t'has posat en el paper de ser aquesta escriptora famosa que seràs!Oi tan q si, segurisim...!!
    Que escrius de p.m!!
    Avere que publiques de nou macaAa!!

  • NEULA | 18-02-2005

    He passat per agraïr.te el teu comentari i m'he llegit els teus relats. Déu n'hi dó noia, amb setze anys tens prou domini del llenguatge i molta imaginació, d'aquest relats encara en faràs novel.les. Jo de tu no em preocuparia massa pel futur, te'n sortiràs prou bé segur!

  • HOLA!!![Ofensiu]
    Airin | 17-02-2005 | Valoració: 8

    Hola Jurdi... (jordina?) q ma agradat mlt el teu conte, text, autobiografia... diguesli com vulguis... q no ta preocupis x les faltes, q jo tmb en fai i nu passa res... i q... wno, felicitats xl teus setze anys, q se't compleixi el somni d ser una escriptora "reconeguda".

    PD: el dibuixet q tant t'agrada es un SD d la Hermione Granger, d Harry Potter. jejej el vai treure d'una web.

    si ma vols agregar, ire999@hotmail.com. stic molt contenta d poder coneixer gent q sigui jove i vulgui ser escriptor o escriptora com jo ^_^ dws i fins un altre.

  • M'has fet cas...[Ofensiu]
    annah | 15-02-2005 | Valoració: 10

    Veig que finalment, amiga meva, has decidit escriure... I, el text és fabulós... Imagtnan-te que ets una escriptora reconeguda... i, el final, si continues així, si que ho seràs.
    M'ha agradat molt, i el què més il·lusió em fa és que vaig ser la primera a poder llegir això. Gràcies per fer-me aquest honor, gapíssima.

    Un petó molt fort, i gràcies, que ja ho saps pels teus comentaris.
    I, segueix escribint, eh?

    Anna

  • ai. m´havia oblidat de...[Ofensiu]
    Capdelin | 15-02-2005

    dir-te que... quan puguis... a veure si penges algun altre relat... l´espero, carinyo... i... felicitats pels teus 16 anys acabats de cumplir
    un petó!!!!!!!!!!!!!

  • "encara que només...[Ofensiu]
    Capdelin | 15-02-2005 | Valoració: 10

    agradi a una persona... seguiré escribint..." què wapo, Jurdi... jo he escrit molt i fins ara només escribia per a mi... per afició, per hobbi, per treure els meus sentiments i desenvolupar la meva imaginació i... els meus poemes anaven a parar a un calaix, adormint-se entre la pols dels records... però gràcies a RC... aquest calaix ple d´idees i poemes en esborrany a agafat vida i ara escric per a mi per a altres que vulguin llegir... escrius molt bé... ànims, segueix escribint i creant bellesa... això també omple l´ànima... gràcies pels teus dos comentaris i per llegir-me, maca... si per alguna cosa vols comunicar-te amb mi, ja ho saps... tens un nou amic a Capdelin@hotmail.com un petó i una abraçada i... molts records a l´anna... digali que avui la escriuré un mail, que no es pensi que m´he oblidat d´ella je je

Valoració mitja: 9.5

l´Autor

Foto de perfil de Jurdi

Jurdi

5 Relats

22 Comentaris

7598 Lectures

Valoració de l'autor: 9.53

Biografia:
Tinc 16 anysacabats de cumplir aquest gener. M'agrada llegir de tot. Les meves aficions són llegir, tan llibres normals com manga, es podria dir que m'agrada molt escriure però el meu fallo són les faltes, soc una negada. M'agrada també dibuixar, els llibres de Harry Potter (si són llegits en català millor), veure anime, dibuixar...
Soc morena i alta amb els ulls foscos casi negres. Vaig al gimnàs del meu poble, m'agrada sortir, jugar a la consola i escoltar música.
Si llegiu algun relat meu m'agradaria que el comentessiu perquè aixi sabria el que faig bé o no, i miraria cada cop de superrar-me en els meus relats, jo faré igual en els que llegeixi.