Els bons moments ja no tornaran

Un relat de: Jurdi

Estirada al meu tendre i còmode llit vaig recordant els bons moments que hem passat junts. Recordo la primera vegada que ens vem conèixer, jo estava amb les meves amigues i tu et vas presentar com si haguessis anat amb nosaltres tota la vida, el recordo perfectament. Va passar més de mig any quan per fi em vas demanar per sortir. Sempre havia estat esperant aquest moment, el dia en que la persona que més volia i estimava em demanés poder passar la vida sencera amb ell. Vaig passar de ser la noia pessimista que era, a convertir-me en una de feliç i contenta amb mi mateixa.
Vem començar a sortir, recordo que tu em donaves la ma i jo vergonyosa te la tornava, era com un joc de carícies amb els dits. Sempre estàvem feliços, quan no ens veiem, les hores que quedaven per retrobar-nos passaven a ser dies. Va començar a créixer una gran confiança entre els dos. Tu em confessaves les teves pors, desitjos i les coses que per a tu eren defectes, però per a mi eren virtuts. Ja més endavant començaren els petons. Tu i jo érem principiants en aquest àmbit, cosa que feia que ningú dels dos patis per decebre a l'altre. Quan els meus llavis ensopegaren amb els teus, ja no hi hagué qui els parés. Era una sensació molt bella, cada vegada em sentia més aprop teu i més teva.
Tenies uns llavis dolços com la mel que al entrar en contacte amb els meus em deixaves la noia més llaminera. T'abraçava com si fos l'últim moment en que ho pogués fer, m'agradava molt tenir-te entre els meus braços, tenir ha algú que em protegís de tots els mals i que m'estimes pel que sóc.
Ara encara t'estimo més que abans, cada dia et faig meu i no vull deixar-te marxar mai del meu costat, si marxessis jo ja no seria res. Per tot i així, trobo a faltar els primers dies de sortir junts, són uns bonics instants que sempre perduraran en el meu cor. Se que són moments que ja no tornaran però m'agradaria tornar a reviure'ls. Però encara que no tornin sempre ens en quedarà el record i l'alegria de que encara en vindran de nous.

Comentaris

  • aquells primers moments...[Ofensiu]
    Capdelin | 02-04-2005 | Valoració: 10

    no s´obliden mai, oi? queden gravats amb foc en l´ànima i els seus records... després en vénen de bons també, però diferents... amb matissos de més maduresa, diferents al cec enamorament... però també bonics...
    i també hi ha altres moments guais, encara que sense ell... per exemple àl país basc, amb les amigues je je je...
    segueix escribint, que ho fas molt i molt bé... encara tinc aquella foto de les "quatre" famoses!!!
    un petó i una abraçada...!

  • Oleee!^^[Ofensiu]
    Sareta_16 | 02-04-2005 | Valoració: 10

    És molt bonic nena!La primera història d'amor no s'oblida mai...^^ M'agrada com acabes el relat!:) És genial amb la tendresa i dolçor que ho escrius!
    Sembla que no però tornaràs a estimar tant o més com ho has fet amb aquest noi!;)
    Tu ho has dit sempre et quedarà el record...

  • Això sí...[Ofensiu]
    annah | 21-02-2005 | Valoració: 10

    que és amor, i la resta són tonteries!!!!
    M'ha agradat moltíssim. I, dient això encara em quedo curta....jeje

    Relates aquests moments tan bells i tan especials per tu, amb un amor i una expressivitat... Ufffff!!

    "tu em donaves la mà i jo vergonyosa te la tornava, era com un joc de carícies amb els dits". Uaaaaaau!!

    Primer amb els dits, més endevant amb els llavis... Tot eren i són carícies, per demostrar l'amor que us teniu...

    Un petó ben fort, d'una amiga que t'estima molt!!!

    Continua éssent tan feliç!

    Anna

Valoració mitja: 9.75

l´Autor

Foto de perfil de Jurdi

Jurdi

5 Relats

22 Comentaris

7599 Lectures

Valoració de l'autor: 9.53

Biografia:
Tinc 16 anysacabats de cumplir aquest gener. M'agrada llegir de tot. Les meves aficions són llegir, tan llibres normals com manga, es podria dir que m'agrada molt escriure però el meu fallo són les faltes, soc una negada. M'agrada també dibuixar, els llibres de Harry Potter (si són llegits en català millor), veure anime, dibuixar...
Soc morena i alta amb els ulls foscos casi negres. Vaig al gimnàs del meu poble, m'agrada sortir, jugar a la consola i escoltar música.
Si llegiu algun relat meu m'agradaria que el comentessiu perquè aixi sabria el que faig bé o no, i miraria cada cop de superrar-me en els meus relats, jo faré igual en els que llegeixi.