ARRIVAT EL MOMENT...

Un relat de: sigbar

Va empènyer el ribot amb força i va renegar una altra vegada, no es podia treure del cap allò que l'àvia Anna li acabava de confirmar. Per norma, quan no volia pensar en alguna cosa es posava a treballar frenèticament, fos l'hora que fos, però aquell cop no li funcionava, el que havia descovert aquella nit era massa important com per no pensar-hi. Estava fora de si i va estavellar l'eina contra la paret, va seure a terra i es va tapar la cara respirant profundament per intentar calmar-se, aquella mateixa tarda un client li havia insinuat que els seus pares s'havien hagut de casar a corre-cuita i que hom sospitava que el fuster que l'havia criat no era el seu veritable pare.

Aquella setmana la mare era de visita a casa d'uns parents de la capital i el pare feia un any bó que era mort, així que no li quedà més remei que preguntar-li a l'havia que, pobra dona, no li va saber mentir. Estava enfurismat i va ficar-se en camí aquella mateixa nit, l'endemà al migdia ja era a la capital, trovaria la mare i la faria xerrar.

Un cop a la ciutat, i fent unes quantes preguntes, no fou difícil trobar la casa dels parents, va dirigir-si de pet i quan era a tocar de la porta una mà el va deturar, ell va acotar la mirada i va veure un vell esparracat de genolls al seu costat aferrant-se a la seva túnica, la seva mirada buida i el seu rostre suplicant van apaivagar la ira que sentia al cor, es va calmar i li va posar una mà damunt del cap acaronant-lo. Llavors, insospitadament, el vell va aixecar els ulls al cel i va cridar:

-Gràcies senyor, el vostre messies ha curat la meva ceguesa!!!

El jove fuster fa mirar-se, no sense sorpresa, els palmells de les mans i fou en aquell moment que ho va comprendre tot.

Comentaris

  • Recordatori[Ofensiu]


    Benvolgut/da relataire:

    Recorda que, a més del Concurs ARC de Microrelats ARC A LA RÀDIO 2010, també tenim en marxa aquestes altres activitats:

    - Gimcana Virtual Literària ARC 2010: enllaç

    - Concurs ARC de Narrativa Breu 2010 "Barcelona, t'estimo": enllaç

    - Loteria de l'ARC: enllaç

    - Club de Lectura Virtual ARC: enllaç

    Participa-hi!

    Gràcies,

    ARC


l´Autor

Foto de perfil de sigbar

sigbar

14 Relats

38 Comentaris

14976 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer a Golmés, un petit poble de la plana d'Urgell, en la meva infantesa vaig viure molt intesament moltes experiències ben poc extraordinàries, vaig córrer pels carrers en bicicleta, em vaig barallar i vaig fer les paus amb els amics molts cops, vaig pujar a molts i molts d'arbres, vaig llegir i vaig escriure alguna cosa. La meva joventut ha estat prou intensa en les coses sencilles també, he sortit amb els amics, he rigut, he gaudit, he estimat. Ara tot just comença una nova etapa, els dies s'han tornat serens, sense deixar però de ser feliços, l'amor ha esdevingut puntal de vida, els pensaments profunds proven d'aclarir el futur i jo espero delirós que el meu primer fill començi a "treure el cap", potser és per tot això que ha pres força la meva vella afició d'escriure; no pretenc enlluernar ningú, ni alliçonar, només pretenc donar forma de fantasia a les meves idees i sentiments, espero que en gaudiu encara que només sigui un xic. Ja farà el fet!!!