Any nou, vida nova ... un mes després

Un relat de: TITÀNIA

Sempre s'ha dit allò d'any nou, vida nova. Des de fa temps que no en faig cas perquè res no canvia, i si ho fa dura poc, així que sempre acabo al punt de partida encara que no ho vulgui, i el canvi esdevé una petita il.lusió òptica, quan l'ull s'acostuma ja no es veu.

Però, per un moment vaig pensar, i si aquest any és diferent? i si per fi existeix la possibilitat d'aquesta vida nova? Ho intento una vegada més, malgrat el cansament? ... Intento somriure, recuperar una mica el positivisme que anys enrere m'acompanyava, faig un esforç per trobar ni que sigui una guspira d'il.lusió, i segueixo fent intents...

Un mes després dels intents, he passat una de les pitjors grips de la meva vida que m'ha deixat sense forces, la meva vida laboral, malgrat els esforços realitzats es precipita novament cap a l'abisme, la majoria de dies em sento invisible, la meva cada cop més limitada vida social es resenteix i malgrat haver-me comprat una llibreta per fer-hi escrits nous i diferents, torno al punt de partida on sempre acabo, i d'any nou, vida nova res de res, de fet hem canviat d'any?

Comentaris

  • Coses del calendari gregorià[Ofensiu]
    llamp! | 08-02-2009


    Diuen que canviem l'any pq ho diu el calendari gregorià, que és un dels més utilitzats arreu del món.

    Però els àrabs segueixen el calendari lunar i estem pels volts del 1.500, pels jueus estem entre mig del 5.700 i escaig, pels xinesos estem al 2.500, ja no recordo quants calendaris hi ha en aquest món.

    No ens obsessionem amb el nostre calendari. Obrim-nos a la vida progressivament sense trencaments, ni noves etapes.

    El meu calendari és avui i demà. Ahir m'ho vaig passar bé, demà... a veure què passa.

    I així passen els dies, i qui dia passa, diuen, any empeny.

    Salutacions de llampec

  • Calendaris[Ofensiu]
    Igor Kutuzov | 04-02-2009

    Mmm.. Tens raó. Jo sempre penso que l'any comença al setembre. Per l'escola i per que s'acaba l'estiu, i s'han segat els camps i cal tornar-hi. I és quan comença el nou any....

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82218 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!