Animal de presa

Un relat de: madamtuskina
A fora hi ha una tempesta de mil dimonis. Mai n'he vist una de tan intensa, de tan ferotge. Rius d'aigua cauen amb violència i el so és tan ensordidor que només es percep lleugerament més dèbil quan el cel rugeix i fa tremolar el món. Les ràfegues de llum electritzant, sobtades, fulminants, m'amenacen recordant-me que estic marcada, que em venen a buscar.

Tremolo de por... La por, poderós sentiment. Una urpa invisible que atrapa, que prem, que bloqueja, que ho atura tot, inclús els batecs del cor.

Intento resguardar-me a la meva habitació, com si les parets poguessin fer alguna cosa, com si poguessin protegir-me... però puc notar com la tempesta obre la gola, famèlica per devorar-me sencera.

Sento que cada cop queda menys de mi i m’acosto al mirall per assegurar-me que continuo sent jo.

M’observo atentament. Directament als ulls, a la foscor de la pupil·la, el túnel connectat a la meva ànima. Però no hi veig res, només un abisme negre que es va expandint com si es tractés del mateix univers, i al fons de tot, quasi a un horitzó llunyà, veig la tempesta que s'acosta, que creix dins meu.

Amb la mà tremolosa em toco el coll i em destapo la ferida que tinc des d’ahir i que no recordo com me l’he feta. Tinc dues petites perforacions que comencen a sagnar.

Un llamp cau tant a prop meu que deixa tot el veïnat a les fosques. A palpentes busco el mòbil per encendre la llanterna, però no sé on l'he deixat. Estic immersa en una obscuritat profunda, com el que s’està apoderant de mi.

El pànic neix dins meu i la necessitat de veure, encara que sigui una petita espurna de llum, és tan vital com l'aire.

Busco, toco, miro al meu voltant negre amb desesperació fins que dos ulls vermells em troben i se m’acosten ràpidament, m’agafen amb fermesa i em mosseguen. Em mosseguen a la ferida del coll. Em crema, em forada, m’absorbeix.

I la por, la por és tan potent que fa que el meu cor mori abans de quedar-me dessagnada.

És la malastrugança de tot animal de presa sent caçat pel seu depredador.

Comentaris

  • Animal de presa[Ofensiu]
    Prou bé | 20-04-2023

    Un relat esfereïdor pel que significa molt ben transmès allò que volies dir!
    Sort
    Amb total cordialitat

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Recorda, ja no el pots esborrar!
    Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
    concursos.arc@gmail.com

    Gràcies per participar.


    Comissió XIII Concurs ARC de microrelats