Amor

Un relat de: joan vellve

He viscut en un món de burles i traïcions, he retrobat el monstre de LLac ness dins del meu interior, sovint havia pensat que el voler es convertia en poder però no és això. El monstre afamat d'amor del meu interior ha estat amagat massa temps en un llac, perdut, on tothom sap que hi és, però de tant que el tenia amagat, en l'oblit es va quedar.

Amor és el segon nom del monstre del llac ness i no precisament perquè en sigui el representant si no com el Little jonh de robin hood, per tot el contrari; Amor és l'antítesi del romanticisme platònic de fa un segles, l'antítesi de les Juliettes i dels Romeus. Amor era jo fins fa poc temps, Amor era el que la gent pensava de mi; fred, reclòs en una cova, però l'únic que necessitava era una escletxa de llum que em guiés.

Amor la trobar i la va seguir, Amor va fer de la llum la seva guia i del seu renaixement tothom se'n va adonar, Amor treia el cap de l'interior de la foscor i poc a poc va anar sentint-se lliure de vells prejudicis que el lligaven; però no totes les llums són com el gos fidel del sec, no totes brillen per la seva bondat si no que algunes ho fan per tot el contrari i Amor va caure en la trampa. Amor, desprotegit de la cuirassa que s'havia creat va caure de quatre grapes a la trampa, teixida amb delit per la llum.

Jo vaig viure amor i el nom d'Amor mai m'havia escaigut tan bé, però d'amor només no es pot viure i jo vaig pecar d'innocent i la meva inexperiència em va trair. I sol Amor es va tornar a quedar

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer