Amb quina facilitat...

Un relat de: petitayas

Amb quina facilitat es pot esfumar tot, no? Amb quina facilitat vam deixar córrer els nostres somnis.. Amb quina facilitat se'n va anar tot a la merda.
Sincerament pensava que lluitaries per mi, que lluitaries per no perdre'm. Però no tot va acabar, potser tu també pensaves que jo lluitaria per salvar-ho tot.. però no.. la cosa no va anar així.. tot es va esfumar en una nit, tots els sentiments que sentíem l'un per l'altre, totes los coses que vàrem fer junts, tots els records, somnis que tenien en comú. I ara… enyoro els temps que passàvem junts, t'enyoro… i segueixo escrivint-te coses que mai llegiràs.
Ara semblem dos estranys, dos estranys que només es saluden…
I segueixo pensant, que si haguessis lluitat per mi tan sol un xic… ara poder seguiríem junts…però no, el teu orgull et va poder…


I ara em dic: amb quina facilitat vam deixar córrer els nostres somnis..
la nostre felicitat…

Comentaris

  • Pensaba que lluitaries per mi.[Ofensiu]

    Això és el que més m'ha impactat. Perquè justament ara estava pensant en això. I ha sigut una revel·lació, m'he dit: ves a relatsencatala. I he trobat aquest relat que em va com anell al dit en aquest moment.
    Segueix així!

  • Vecinaaa! xD[Ofensiu]
    diesi | 08-08-2007 | Valoració: 10

    Bones wapa!

    Doncs bé, m'he llegit aquests 5 relats que has penjat i m'han semblat fantàstics! T'animo a seguir escrivint, que ho fas molt bé i, ja veus, contra més escrius més t'agrada. Aquest últim m'ha encantat, ja t'ho he dit per msn xD, hi ha frases que són molt bones... potser també m'ha agradat perquè m'hi he sentit identificada, en part.

    Molt bé maca, doncs això, no deixis d'escriure! Mai dels mais (m'encanta!:P)

    un petó!!

    b#NaT#b

l´Autor

petitayas

6 Relats

10 Comentaris

6151 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00