Ahir

Un relat de: nOkIa

Fa dies que només et penso, aquell dissabte... No em puc concentrar, tot es relaciona amb tu com per art de màgia. Vull parlar-te i dir-te que tinc ganes de sentir-te altre cop entre els meus braços. La vergonya em corromp.

Era una nit càlida i tranquil·la, ho recordo perquè tu ja duies màniga curta. Un hola tímid i cadascú continuà amb la seva festa particular. Durant el transcurs de la vetllada però, les nostres trobades eren cada cop més freqüents. Recordo que, fins i tot, avançada ja la nit, vàrem parlar durant una bona estona. L'ambient es convertí en quelcom còmode i distès. Ens abraçàvem i somrèiem per separar-nos de nou i continuar una xerrada plena de complicitat. Estàvem inventant un joc i ambdós i jugàvem amb destresa i delit. Era la suma de dies carregats d'emocions i sentiments recíprocs però reprimits. Ara ja no importava qui se n'adonés, volíem demostrar-los que ens estimàvem. Era massa fort per amagar-ho durant més temps. Assegut al meu costat m'inundà amb mils paraules belles. Li espurnejaven els ulls de desig. Una mirada que toca fons i els nostres llavis fosos en un bes apassionat. Un bes ple de promeses i felicitat en comú.

Comentaris

  • gros bisous..[Ofensiu]
    antonvaitot | 24-08-2005 | Valoració: 7

    És meravellós recordar l'enfondrament del pretèrit i de l'albir desfet en un petó... ja diuen prou bé aquells que duen les regnes de la nostra vida que "les petites coses són les cordes que ens impulsen a viure".

    Seguiré llegint-te,
    Adrià.

  • introducció??[Ofensiu]
    foster | 23-08-2005

    Em sembla un primer pas d'una història. És així? Sembla interessant.
    No havia llegit res teu, però miraré l'altre que tens.
    Gràcies pel teu comentari. Cita a cegues és però un dels meus relats més fluixos.
    a reveure
    foster

l´Autor

nOkIa

5 Relats

3 Comentaris

4843 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00