ADN de Colom: què passa reflexions i deduccions.

Un relat de: Mossens

Temps enrere, gairebé tots els mèdia van anunciar que s'analitzaria l'ADN de Cristòfol Colom per assolir, definitivament, el conèixer la vera pàtria de l'Almirall.

En principi es va dir que el 20 de maig es comunicarien els resultats. No sabem per què, però es va ajornar la data fins al 12 d'octubre dia de la Hispanitat.

El meu escepticisme des d'un principi va ser total. No podia assimilar que acceptessin una prova contundent que demostrés llurs endèmiques falsedats.

Però l'errada ja estava feta, i aleshores van dir: ¿Como ahora cogemos el toro por los cuernos?. Si decimos que Colón era catalán, se nos ve el plumero y estos catalanes vocearan el dia de la catalanidad. Si falseamos los resultados y decimos italiano también mal. Aleshores un saberut va dir: La opcion mejor es dar la callada por respuesta; al fin y al cabo es lo que hacemos últimamente con todos estos locos del Colón Catalán. Así que cogemos a un testaferro dominicano que diga que el Estado español no ha tenido nada que ver con el "chanchullor".

Les televisions estan fen reportatges de Colón portuguès o d'altres tipus, a fi d'enterbolir els, fins ara, negats resultats del ADN.

Però ara jo em pregunto: O era mascle o era femella, i aquí sembla més "maricón" car, si més no, és tota una mariconada.

Fins el més ruc sap que ocultar els resultats, es acceptar sens dubtes que Colom era català i, amb coherent deducció, també la tan provada gesta.

Avui, els pares que es neguen a fer-se la prova del ADN per llei se'ls atribueix la paternitat. En aquest cas, a qui n'oculten els resultats, ensenyen el cul i les vergonyes.

Únicament, si voteu Esquerra Republicana, un dia podrem cridar ben alt que Colom i la gesta foren catalans; perquè amb CIU, draps calents i "na de na" i amb el PSOE català, si fa o no fa.


Santi Vallet




PD Per plantar cara als de "Madrí" i fins acollonir-los; cal que Esquerra vagi guanyant posicions, la resta, qüestió de temps.




Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer