Adéu

Un relat de: just one breath

Encara recordo el darrer dia que ens vares parlar. Recordo com estava asseguda en aquell banc amb les meves amigues, just davant la sala de professors i una d'elles et va demanar :
- Et quedaràs a l'institut el pròxim curs?
Era la pregunta que més voltes em donava pel cap, la que em llevava la son durant les nits. I la meva amiga impassiblement t'ho va demanar. Jo vaig quedar muda, immòbil, esperant que sortís la resposta dels teus llavis. Encara recordo les teves paraules, foren:
- El més segur és que sí, però encara necessito els papers que m'ho confirmin, però el més segur és que sí.
Vaig volar, cridar, cantar, ballar i ser feliç per dins en aquell instant, tot el meu cos va ser remogut per aquell sentiment de felicitat immens. No ho podia creure, tenia tanta por de no tornar-te a veure mai més, i en uns segons tot havia canviat per complet. Jo gairebé no gosava a mirar-te, intentava aguantar la mirada, però no podia, era més forta que jo. I sé que em vares dir alguna cosa, però ara que ho penso ni recordo el que, tan sols guardo a la ment aquell adéu, el darrer adéu que ens varem dir per acomiadar-mos durant tant de temps.

Comentaris

  • Hola![Ofensiu]
    Capità Borratxo | 06-08-2007

    M'ha agradat molt aquesta sensació de darrer adéu amb esperança de que no fos el darrer... Fins i tot m'has fet sentir la teva sensació de felicitat en aquell moment!

    Enhorabona pel teu relat!

l´Autor

Foto de perfil de just one breath

just one breath

27 Relats

66 Comentaris

32787 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Crec en la bellesa de les petites coses...

Hem podria definir com: Poruga, innocent, sensible i riallera, reflexiva i capaç de donar-ho tot quan quelcom m'importa de veritat.

Música semifrustrada, tot i així, guitarrista autodidacta. Apasionada amb les coses que hem motiven i desesperada amb totes les altres.

Crec que qui més qui menys pot donar un cop de mà als altres i intentar canviar aquest món ple de desgràcies i injusticies... per això, sóc estudiant de Treball Social.

Hem confeso mandrosa, molt dormilega... m'agrada dormir sense dependre d'un rellotge. I sobretot, somiadora.

Sóc d'esquerres i orgullosa.

Escriure sempre ha estat un moment de desfogament, de reflexió interna, fruit d'inspiracions i molts de fracasos.

¿Un dels petits plaers de la vida que m'agraden?

Aixecar-me al matí, prendre un café amb llet i fumar-me una cigarreta mentre la casa roman en silenci.

Milions de coses més, que encara ni jo he descobert, temps al temps.