A FORA O A DINS?

Un relat de: Girona9
A FORA O A DINS?

- I així doncs, allò de follar al cotxe ho hem de fer a dintre o al capó?
Li va deixar anar aquella frase mentre estaven al llit, una tarda, a mig fer...i ella es va quedar de pedra... Com? li va contestar.... Si home, allò que havíem comentat de fer un dia un polvo al cotxe, que era un dels llocs on mai n'havíem fet cap, li va respondre ell.
Va recordar vagament que un dia li havia comentat que volia fer un polvo al cotxe, que era un dels llocs clàssics on no ho havien fet mai i que havien quedat que bé, que potser un dia...
-Ahhhh, doncs no sé, va fer ella....si és a dins ens hi podem passar més estona...si ha de ser al capó haurà de ser una mica un pim-pam perquè ens podrà veure qualsevol...-com si això fos un problema, va pensar-
Mai no parlaven gaire d'aquestes coses i a ella li va fer gracia xerrar d'això: -Segur que alguna vegada ja ho has fet a un cotxe...a dins o al capó?...-Uffff fa molt i molts anys, quan era jove –li va respondre ell-....i a dins del cotxe... I mentre xerraven d'això ella resava perquè no li fes la mateixa pregunta, perquè no li volia confessar que ella no havia fet cap polvo de jove a un cotxe...perquè ella de jove no n'havia fet gaires de polvos, i menys a un cotxe.
Que si a dins estarem més reservats, però que és molt estret...que recordo que era molt incòmode...però és que llavors quin cotxe tenies...home és que aquest era molt petit, ara tens la furgoneta i hi podem estar prou bé, que al capó dona molt de morbo, que si em recorda aquella peli, que si jo no l’he vista, doncs anem a veure-la...
Que si patatim que si patapam... es van estar així una bona estona. Van optar finalment per agafar la furgoneta, sense seients i sense trastos darrera i varen anar a netejar la carrosseria del cotxe per fora a una benzinera...per si es decidien per l'opció capó.
Agafaren la carretera que portava cap a aquell turó proper al cim que tenien previst fer aquell dia i aparcaren la furgoneta a sota d’un arbre que li donava ombra i a un lloc relativament amagat (varen pensar que seria molt millor, era estiu i feia força calor) i allunyat del camí. El lloc era un prat espectacular, amb unes vistes esplèndides, a uns metres una antiga construcció que devia ser una cabana de pastor indicava on s’iniciava el camí. I varen començar a pujar el cim...a corre-cuita, fins dalt, menjar una mica, baixar a tocar del rierol, veure un ramat de vaques ben lluny i un gos que les acompanyava, trobar una gorga...-Ens hi banyem o què? - És clar que si, roba fora, com dos conillets, remullada a la gorga, i ben refrescats vestir-se de nou i tornar cap a baix, cap al cotxe, que es fa tard!!
Arriben al cotxe i es treuen les motxilles....comença a ser l'hora baixa, una bona hora van pensar els dos.
Obriren les portes del cotxe i ella va treure una caixa de fusta d’un raconet, que ell no havia vist. I treu un matalàs força gran, que s’infla sol pel sol fet de desplegar-se i l’estén a la part de darrera de la furgoneta. I treu de la caixa un seguit de roba i unes peces de ferro que un cop distribuïdes han tapat pràcticament totes les finestres que hi ha a la furgoneta. Ell al.lucina, no tenia previst res de tot això...i se la mira amb una cara de “si que ho tenies preparat” i ella se’l mira amb una cara de “no ho saps prou”.
Ell segueix a fora, mirant el que fa ella, embadalit....i treu de la caixa unes llums led que donen tot el volt a la caixa de la furgoneta per dins...i acaben sortint a fora quedant penjades d’una de les branques de l’arbre del costat. Encara no les ha engegades, encara hi ha força llum. I treu de la caixa una ampolla de vi negre protegida per una funda-nevera que n’ha guardat la frescor, un llevataps, dues copes de vidre, embolicades encara en paper protector, una navalla, unes estovalles i uns tàpers, també en fred, amb tacos de formatge i pernil llescat molt fi.
Treu la tauleta que sempre tenen al cotxe i les dues cadires i les planta darrera de la furgoneta, amb les portes obertes. Hi posa les estovalles, les dues copes, la navalla, el llevataps, dos platets on hi posa pernil i formatge...i mentre ell segueix mirant li diu: - I ara gira’t i tanca els ulls fins que t’avisi.
Ell està flipant...no pot creure el que veu...però sap que ella és així, que a vegades té cops amagats...i aquest li està agradant molt. S’està fent fosc i tampoc no s’hi veu gaire, i tot seguit es gira, tanca els ulls i queda atent als sorolls. Soroll de: obro una porta, cremalleres que s’obren i es tanquen, descordar de sabates, entro i surto del cotxe..., però què carai està fent? Finalment veu que s’ha fet una mica més clar i ella li diu que quan li digui, s’agafi del respatller de la cadira, es giri a poc a poc i s’assegui, però que no obri encara els ulls. Obeeix les seves indicacions, es gira, seu a la cadira i espera amb els ulls tancats.
Ella se li acosta per darrera i li posa un antifaç als ulls, tapant-li la visió. Nota que li estira la samarreta i li treu, i el força a moure’s per posar-se una altra peça de roba que intueix que és una camisa i deixa que li cordi. Seguidament nota que li remena on té els peus, li deslliga els cordons de les sabates, i treu sabates i mitjons i n’hi posa uns altres. I li diu: -Aixeca’t un moment, i ell ho fa i ella li descorda els pantalons, els hi abaixa, el fa seure per acabar de treure’ls i n’hi posa uns de nous, que corda amb la camisa dins per acabar posant unes sabates. I li diu que segui de nou.
Ella es mou i sent com s’acosta a la furgoneta...de copi volta sent música, jazz, que li agrada molt i la música ho envolta tot....Pensa que ja tindrà temps de sentir els sorolls del bosc...perquè tal i com va la cosa té clar que segurament acabaran dormint allà... i ella de nou darrera seu que li diu: I ara obra la boca...ell, obedient, obra la boca i ella li acosta una copa de viu d’on ell fa un glop i li retira. I li diu que no la tanqui, perquè seguidament li posa dins la boca un tros de formatge, que ell menja a poc a poc...mentre ella li va dient: - t’agrada amor meu? I ell fa que si amb el cap...Alterna el vi amb el menjar un parell de cops...i en un moment donat, fregant-se amb ell, a poc a poc, va posant-se davant seu...i ara ja no veu de la copa sinó que veu de la seva boca, ara un glop, després un altre, ara un petó i després un altre...Ella menja també una mica de pernil, una mica de formatge, una mica de vi que comparteix amb ell. Els petons que li fa a la boca son cada vegada més intensos... Ella es posa ara sí davant seu i s’hi eixarranca a sobre, amb les cames obertes, i ell, mancat encara de la vista, opta per agafar-la per la cintura, acostar-la més on és ell, mentre els petons i les llepades que ara li fa van baixant cap a el coll, cap a les orelles i finalment coll avall. Ella li va descordant la camisa, ell es deixa fer, mentre intenta arribar als pits d’ella a través de l’escot que pot palpar...però ella se li acosta més i comença a tirar el vi per sobre seu, des de la boca coll avall...i ella va resseguint la caiguda del vi amb la seva llengua...fins el melic...i s’ajup davant seu i li comença a descordar els pantalons, lo just i suficient per notar que el seu penis té ganes de sortir del lloc tancat on és....
Sent que la crida: -Espera, espera....i ella acosta la seva orella a la boca d’ell....-Havíem dit de fer-ho al cotxe, oi? Que si...li respon ella...posant-se de nou eixarrancada sobre seu.
I ella allarga les mans per darrera seu per treure-li l’antifaç...i seguir, com sigui, amb el pla que tenia previst. I un cop alliberat de l’antifaç ell se la queda mirant, amb cara de babau...i ella el mira a ell i li diu: però què coi et passa? I per tota resposta diu: Bona nit!
Ella es gira i el veu allà, assegut a la cadira i mirant-los a tots dos, barretina al cap, amb el gos assegut al costat, mirant-los també, el bastó recolzat a la taula i amb una copa de vi a la mà. Amb un somriure d’orella a orella els diu: seguiu, seguiu, no tinc cap pressa...jo dormo aquí al costat!


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer