Voxtar. La decoració som jo.

Un relat de: Biel Kramt
Decoració som jo amb tots els tatuatges, instagram i mi. I no vull parlar d’altres xarxes socials perquè me pixela el pensament… Selfis amb banderes cenyides a la cadera, al canell o al voltant del coll.

He voxtat ja dues vegades els deliris de grandesa, les pors i els criats pobres que volem. Tenc la raó dels necis i el pensament dels covards, dels porucs i de l’ingènere humà que no desapareix mai.

Divergeixo de mi i m’aplaudesc en mítings de twitter plens d’escarafalls i frases galdoses. El penis i els ous camuflats, estrets, entre les cames, davant de miralls de pupil·les que escruten amb intenció pura.

No correré davant dels policies per sentir la força de les veus que es moren ofegades. No vull descobrir pasteres d’amor, ni ensumar pudors de carns rebregades, o dormir vora màrfegues arrabossades.

No puc distingir les pells perquè només n’hi ha una. M’acostaré a tu i te demanaré que siguis com nosaltres… Som únics, cavalcant amb la mirada fixa a un horitzó d’horrors que ja hem viscut i cal reviure.

… me fa por l’ingènere humà.

Comentaris

  • Tautuatge[Ofensiu]
    Biel Kramt | 02-03-2019

    Gràcies.
    Precisament tenc la pell tatuada des del naixement, de pigues i marques.

  • Fas bé![Ofensiu]

    Precisament abans d'ahir, a la barra d'un bar xinès on qui el regenta parla català, vaig coincidir amb un paio mes jove que jo. S'ofegava capcot en una cervesa i segons deia... feia de cuiner en un restaurant força anomenat. L'al·lot duia la part de cos, visible als meus ulls, tatuada tota d'insectes: espiadimonis i papallones i no sé si ,en les amagades, alguna aranya o pitó. N'hi havia una que sobreeixia pel seus colors virolats, molt bufona tota ella, tant que li vaig demanar permís per a fotografiar-la. Ara la hi tinc clavada al mòbil i de tant en tant la miro com aquell que se sent posseïdor d'unreliquier.. No puc endevinar quina mena de tatuatges portes tu dibuixat. Però estic segur que cada mil·límetre de pell tatuada teva és un trajecte d'experiència viscuda sobre la terra. De fet els que dueu tatuatges sou gent molt sincera i clara, perquè plasmeu els vostres neguits, pors, amors...etc a l'esguard de tothom, fas bé! Nil.

l´Autor

Foto de perfil de Biel Kramt

Biel Kramt

31 Relats

50 Comentaris

19808 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
M’agrada escriure relats curts i compartir-los.
No m’agrada puntuar en el meu temps d’oci, així que només faig comentaris, o un m’agrada.
Ens llegim entre línies!
M’agrada pensar en menjars boníssims que no sacien -crec que Paulov feia besties d’aquestes-.
M’agrada cavalcar dins una gerra de cervesa a punt de vessar.
I córrer per poder beure cerveses.
I ja està...