Un escriptor d'èxit

Un relat de: Rafael Pescador Lozano
Gabriel, un escriptor d'èxit, havia viscut dies de glòria en els quals les seves novel·les captivaven als lectors amb la seva mescla de misteri i amor. No obstant això, al cap de cinquanta anys, la seva vida va fer un gir inesperat. La seva esposa, Laia, li va confessar que el seu cor ja pertanyia a un altre home que havia conegut durant la presentació de la seva última obra, mentre ell estava absent.
Aquesta notícia va sumir a Gabriel en una profunda depressió, acompanyada d'un gran disgust i decepció. No comprenia per què Laia l'havia abandonat, ja que ell havia estat sempre molt enamorat, afectuós i fidel. Havia imaginat que el seu amor amb Laia duraria tota la vida, però el destí tenia altres plans.
Va abandonar l'escriptura i la disciplina diària que ho havia portat a l'èxit, perdent la inspiració i les ganes de crear. Passava els seus dies veient pel·lícules al cinema i caminant pels carrers de la ciutat per a escapar del seu dolor emocional. Malgrat que sabia que el temps era un aliat, no podia superar el succeït.
Finalment, un amic de la infància li va recomanar buscar ajuda professional, i Gabriel va acudir a un psicoterapeuta. Aquesta decisió li va permetre recuperar la il·lusió per la vida i l'escriptura. Gabriel va tornar a escriure, i en la presentació de la seva última novel·la, va trobar a una dona que va avivar el seu amor i les ganes de continuar lluitant i gaudint de la vida. La història de Gabriel va demostrar que, fins i tot enmig de l'adversitat, l'esperança i l'amor poden renéixer.

Comentaris

  • Amb exit[Ofensiu]
    Prou bé | 30-10-2023

    O sense... La vida és la vida!

    Amb total cordialitat

  • És important[Ofensiu]
    Cesca | 30-10-2023

    Aquest relat també (Un senyor gran es perd) ens recorda que en moments de necessitat, demanar ajuda és important.
    Bon relat. Un plaer.

l´Autor

Foto de perfil de Rafael Pescador Lozano

Rafael Pescador Lozano

58 Relats

88 Comentaris

20503 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Nascut a 1948, de ben petit hi havia sentit una gran afecció per escriure relats i històries fantàstiques. Més endevant, la feina i altres afeccions artístiques, van apartar-me d'aquesta pràctica,malgrat que sempre que he tingut ocasió aprofito per expressar-me mitjançant la paraula escrita. Des de 1974 escric un diari personal, fidel company dels meus pensaments i testimoni de la meva memòria.

Adreça electrònica:
pescador.rafael@gmail.com