Miquel, un home molt individual

Un relat de: Rafael Pescador Lozano



Miquel era un individu singular que trobava la seva pau i felicitat en les coses simples de la vida. Anar al cinema sol li proporcionava un refugi de la societat bulliciosa i les seves exigències. Entre les files de seients buits, se submergia en un món d'històries i emocions sense la distracció de converses alienes o rialles estridents. Per això sempre anava a les primeres sessions de tarda.
Malgrat la seva joventut, Miquel tenia una maduresa innata que el feia preferir la seva pròpia companyia. Les relacions personals, amb totes les seves complicacions i compromisos, no el seduïen. La idea de casar-se o de buscar parella semblava tan estranya i allunyada com un somni en un altre món.
La seva vida senzilla i austera era com una oda a la serenitat. No anhelava els luxes ni les aparences que tantes persones persegueixen amb obsessió. La seva felicitat no es mesurava en possessions o reconeixement social, sinó en la seva capacitat per apreciar els petits detalls i viure en harmonia amb ell mateix.
El cinema era el seu santuari, i en aquell silenci compartit amb la pantalla, Miquel trobava el seu lloc al món. En aquell món fictici, trobava històries que ressonaven amb la seva pròpia visió de la vida: simple, autèntica i lliure de les expectatives dels altres.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Rafael Pescador Lozano

Rafael Pescador Lozano

58 Relats

88 Comentaris

20546 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Nascut a 1948, de ben petit hi havia sentit una gran afecció per escriure relats i històries fantàstiques. Més endevant, la feina i altres afeccions artístiques, van apartar-me d'aquesta pràctica,malgrat que sempre que he tingut ocasió aprofito per expressar-me mitjançant la paraula escrita. Des de 1974 escric un diari personal, fidel company dels meus pensaments i testimoni de la meva memòria.

Adreça electrònica:
pescador.rafael@gmail.com