Sonet nº5: Atrapa't en la soletat

Un relat de: ThomasTurner1985

La meva soletat em te atrapa't
Cruel no em deixa pas escapar
Per l'eternitat em vol besar
I jo esperant avui he calla't.

Desitjant poder-te haver abraça't
I que el meu cor et torni a estimar
Perque l'ànima no et pot oblidar
De tu dolça m'he enamora't.

I vull que es trenquin les cadenes
Que em tenen apresat en la fredor
I que em fereixen amb seves penes.

Vull trobar-te de nou en el cel
I amb ales d'àngel tornar a volar
Doncs ets el meu més sincer anhel.

Comentaris

  • en la soletat[Ofensiu]
    Neron | 18-08-2008 | Valoració: 10

    sol però l'eternitat em vol besar