Sonet nº38 BIG MAN 1

Un relat de: ThomasTurner1985

avui freda ha queda't la vida
perque la mort tot so ha emportat
deixant el cor fet cendres i trencat
amb aquella mirada peruda.

Reflexiona del temps que s'acaba
Molt lentament se li escapen les hores
Mentres dels arbres cauen les fulles
Ell a l'esperança admiraba.

Però ja s'han mort tots els sentiments
La calva deixa de bategar
S'enfonsen els agradables moments.

Ell és conscient del seu camí
Ha recórrer queden poques pases
Figura quieta és el seu destí.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer