Sonet nº31 Paisatge

Un relat de: ThomasTurner1985

Paisatge

El sol brilla amb senectud, sense por,
Uns núvols s'encarrilen a tapar-lo,
Jo vull albirar-lo, també tocar-lo,
Encara que se'm cremin els dits d'amor.

Vull abraçar la seva gran escalfor;
Vull acostar-me al mar i aturar-lo,
Ser conéixedor del temps i controlar-lo,
Disfrutar del seu cromàtic color.

Intentaré recorre les boscúries,
Cercant el temple de l'esplendor,
Intentaré abastar les estrelles,

I tenyir-les d'esperança i vivor.
Se'n van aquelles aus estimades,
Se m'omple el cor de tristor i dolor...

Comentaris

  • quin paisatge[Ofensiu]
    Neron | 18-08-2008 | Valoració: 10

    el sol brilla amb senectut em suggereix a la vida madura

  • Kurdank | 17-08-2008 | Valoració: 10

    es com si aquest poema parles de la vida.
    quant brilla amb ilusió
    quant arriba el dolor i la foscor