Sonet nº19 El perfum teu

Un relat de: ThomasTurner1985

Perfum teu

Estranya melangia tinc dins meu,
Ombrívola tristesa que m'agreuja,
Roman la meva ment obscura i greu,
Sols el perfum de ta bellesa m'alleuja.

Més enmig d'aquest crepuscle enboirat,
La llum de l'amor també s'hi albira.
Reflex suau i lleu quasi ignorat,
Tresor valu´so que el meu cor admira.

Sospeso tristesa i joia breument,
La tristor sobresurt per la fermesa,
Més l'amor reviu per la tendresa.

I, malgrat que avança feixugament,
Esparpallarà la fosca boirina.
Lluirà al cel l'estelada més fina.

Comentaris

  • Neron | 18-08-2008 | Valoració: 10

    extranya melangia que tinc dins meu

    sonet suggeridor

  • quan amor!!![Ofensiu]
    Dasnia | 08-08-2008 | Valoració: 10

    És un poema d'amor classic.
    M'agrada molt la idea del perfum.