Sonet 34 Vull ser home de gel

Un relat de: ThomasTurner1985

Sense sentiments un home de gel
Que el cor ja no torni mai a bategar
Perque no vull sentir ni estimar
No vull saborejar cap més anhel.

Que s'emporti el temps la ilusió
I que deixi d'emfebrir-me l'amor
Que la carn ja no tingui cap calor
I que s'hagi apagat la passió.

Vull tenir una vida apagada
Que no brilli la meva mirada
Que la llum quedi amagada.

Que no pugui pel cel mai més volar
Que ningú em desitji recordar
No vull viure tant sols vull escapar.

Comentaris

  • home de gel[Ofensiu]
    Neron | 22-08-2008 | Valoració: 10

    fredor.....
    vols ser un home gel per a no sentir res: ni dolor, ni desesperació, ni humiliació

    els que no vulguin sentir crec que es tindrien que repnatejar la seva vida
    perque els sentiments és lo més bonic i complex de l'home i s'ha de resguardar