Segon relat

Un relat de: aina11

He realitzat més d'un relat he contat la meva realitat m'he presentat, he contat la vida dels meus amics i fins i tot n'he inventada alguna, però lo que no soc capaç de fer es allargar més una história de dues línies o una poesia sense sortida. "Josep..." no sabría seguir, no podría seguir no se com explicar el que sent estic estancada, a un món ple d'hipocresia i de sentiments incompresos. No m'agrada la meva vida no puc evitar-ho perquè encara no tenc l'edat però de que serviria tamateix.
No puc dir ni una sola paraula gairebé no puc ni escriure amb aquest ordinador per què tenc por de que les llàgrimes que rebossen els meus ulls puguin espenyar-lo, però més por tenc de que l'aventura de viure no sigui per jo una dita.
Fa uns mesos volia ser lliure i ara pens que com més fermada estigui millor, així no em descontrolo i segur que no faig locures.
L'altre día la meva millor amiga es repinyava amb una pedra lo més punxeguda posible les munyeques a l'altura de les venes, se les volia tallar per què el noi al que estima la havía deixada. Jo he de ser forta em nego rotundament a arribar en es punt d'arriesgar la meva vida per un noi del cual a lo millor no es el meu príncep blau. Mai pensava que l'amor pogués arribar tan enfora però ara que me n'adono vull fugir d'aquesta vida i ja que no puc no em vull quedar sola.

Comentaris

  • hola!![Ofensiu]
    papallona | 14-06-2005

    He vist el teu nom i he volgut escriure't, es k jo també soc aina, i després de llegir-te un poc he vist alguns trets ben mallorquins, ets de Mallorca no??? Jo soc de Sa Pobla, i m'agrada trobar-me gent de ses illes per aki...
    Be, també volia dir-te que m'ha agradat aquest relat, l'he trobat molt interessant!!!
    Besades!!!!

    Papallona

  • Però no estàs sola!![Ofensiu]
    kispar fidu | 12-06-2005

    Vull fugir d'aquesta vida... A vegades sentim la necessitat de fugir de tot, de desaparéixer, de deixar de trepitjar aquesta terra... però, no ens podem rendir, perquè tot i que de vegades sembla que se'ns cau el món a terra, després tot torna a aixecar-se! Hi ha epòques de tots colors, i entre aquests colors el negre també hi és... si no passèssim per aquestes etapes més dures, on la il·lusió no és precisament el nostre fort, no podríem valorar les bones etapes!!!

    No et rendeixis! I segueix lluitant per tu i pels teus somnis!

    Gemm@

l´Autor

Foto de perfil de aina11

aina11

16 Relats

18 Comentaris

16965 Lectures

Valoració de l'autor: 8.00

Biografia:
JUGANT A SER MÉS FORT
OBSERVARÀS QUE JO T'ESTIM
SABRÀS QUE YO PER TU EM MOR
ENTENDRÀS EL QUE SENT
PERO MAI ET DIRÉ QUE T'ESTIM