Històries d'ara i sempre

Un relat de: aina11

Les històries son una cosa que es poden contar, però lo més lògic es que si saps una història, l'escriguis perquè tothom pugui llegir-la algun dia.
Hi ha històries llargues i curtes, maques i lletges hi ha de tot tipus d'aventures de ciència ficció, d'humor, eròtiques..., però les que a mi mes m'agraden son les que t'emocionen, les que quan les llegeixes has d'agafar un mocador per anar eixugant les llàgrimes. Aquestes son les millors però sempre pots llegir altres, no estic d'acord amb la gent que es desprèn d'una novel·la. No hi ha cap novel·la dolenta, a lo millor no t'agrada però segur que a mes d'una persona li agrada.
Les crítiques serveixen per sabre quina novel·la es la millor no per desvalorar-ne cap.
Però jo em faig una pregunta. Quines històries eren millors les d'ara o les d'abans?
J o sincerament crec que abans es tenia mes creativitat encara que ara segons quin autor escriu bastant bé i amb certa originalitat, diuen que per escriure un llibre s'ha de menester molta paciència. Jo crec que l'únic que es necessita es creativitat i si el vols publicar sort, molta sort.
Escriure històries es gratificant al final quan has acabat te sents orgullosa de tu mateixa, es una cosa que no es pot explicar, però sé cert que a tothom li agradaria veure un llibre amb el seu nom exposat a la portada.
Algunes persones pensen per què em compro aquest llibre si tanmateix quan l'acabi de llegir ja no tendra gràcia, doncs si un llibre si es realment interessant el pots llegir diversos cops, en canvi si el llibre no t'agrada no, a vegades no el pots ni acabar.
Però el que mes importa a un llibre si l'autor no es conegut es la portada, la portada ha de ser cridanera per què el llibre es pugui vendre i a la vegada a de tenir alguna cosa a veure amb el llibre.
Així que si vols comprar un llibre tria be l'autor i si en coneixes cap guiat per la portada, per què tots els llibres son bons.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de aina11

aina11

16 Relats

18 Comentaris

16963 Lectures

Valoració de l'autor: 8.00

Biografia:
JUGANT A SER MÉS FORT
OBSERVARÀS QUE JO T'ESTIM
SABRÀS QUE YO PER TU EM MOR
ENTENDRÀS EL QUE SENT
PERO MAI ET DIRÉ QUE T'ESTIM