Records

Un relat de: pieni kuu (aida)

Som dos amants de nit i de dia ,
vull que vinguis amb mi i jo no vaig enlloc ja que cap lloc és segur si sempre em ocupat el mateix espai.
La nuesa de les nostres mirades deixa entrar l'aire al nostre interior perquè respiri el que sentim quan atentament ens observem.
Un sospir càlid és l'idealització de la calma i nosaltres l'estem creant quan descobrim que podem aprofitar l'espai entre els límits.

Comentaris

  • Dues idees...[Ofensiu]
    Llibre | 30-03-2005

    m'han cridat l'atenció en aquest breu relat.

    "jo no vaig enlloc ja que cap lloc és segur si sempre em ocupat el mateix espai"... perquè el lloc ja no pertany en solitari quan ha sigut compartit.

    "quan descobrim que podem aprofitar l'espai entre els límits." Ostres! Aprofitar l'espai entre els límits! Quina imatge més concisa, i alhora abstracte!

    Salut!

    LLIBRE

  • nit i dia...[Ofensiu]
    George Brown | 30-03-2005

    Quins records… quan s'aconsegueix estar amb una persona i sentir una calma total, llavors ja no es pot demanar res més... només aquella mirada, aquell somriure, és suficient per fer-te sentir especial... ‘un sospir càlid és l'idealització de la calma'... perfecte!
    un poema preciós, tan de bo no siguin només ‘records'... expresses els sentiments d'una forma molt càlida i a la vegada molt natural. Felicitats, m'ha agradat molt.

    una abraçada,
    Jordi.

l´Autor

Foto de perfil de pieni kuu (aida)

pieni kuu (aida)

15 Relats

14 Comentaris

17250 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
L'escalfor del sol crea una llum que refreda el foc mentre aquest fon la consistència del glaç, saben que així apagarà la set de les flames perquè el roig que desprenen aconsegueix cremar el neutre blanc de la lluna.
El que uneix la força dels elements és la contraposició ja que la seva compatibilitat provoca que perdurin fins als límits de l'eternitat

AIDA

si algú vol parlar amb mi g_aika@hotmail.com