poema visual

Un relat de: Capdelin


no
és
caviar
caigut
a terra,
ni
una
plaga
de
mosquits;
són
les
formigues,
amigues
que
van
a
l´infinit;
soterrani
catacumbes,
bon
hivern
i
bon
profit!
...

Comentaris

  • I lentament[Ofensiu]
    Ze Pequeño | 29-12-2005

    m'he anat introduint en el formiguer.

    Lliscant per un tobogà de paraules. Paraules petites, paraules inquietes que no paren de moure's... com les formigues.

    Sembla que hagis fet una fotografia.

    Una abraçadota i un nou any excel·lent!

    Salz.

  • Un exercici...[Ofensiu]
    rnbonet | 02-02-2005 | Valoració: 10

    ...actual// de poema visual// que no és gens digital//encara que amb dits s'escriga...
    Coneixies
    "les formigues:
    aquests puntets
    suspensius,
    que no diuen
    el que dius.."?

  • ......[Ofensiu]
    mistika | 14-12-2004

    sas que et dik?¿ original! way!

l´Autor

Foto de perfil de Capdelin

Capdelin

987 Relats

4380 Comentaris

1303751 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Si aconseguim
entendre'ns sense estar
del tot d'acord,

si aconseguim
que el temps només sigui
un escenògraf a sou,

si aconseguim
una paraula sense llençar-nos-la
a la cara, enamorar-nos
sense sorpreses ni flors,
estimar-nos lluny del llit,

si aconseguim
que els records siguin
un ahir suplent,
que pesem més despullats
que vestits,
que inventem la vida
cada matí,

després,
ens serà molt fàcil
ressuscitar els morts
i moure les muntanyes.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

( POEMA " preparant el miracle ",
d'en Capdelin )