(poema sense títol)

Un relat de: Quisinojo

Cremo un paper
mentre penso en la vida
lentament, amb una cigarreta.
Cremo el paper i penso
en la mort.
Tot és cendra.
Gaudeixo fugaçment de l'olor
del fum que em ve
directament a la cara.
La gent de les taules del costat
m'està mirant. Innocents…
potser es pregunten què passa
per la ment d'un piròman.
El de sempre: el Xavi, els poemes
i la vida i la mort,
la bellesa cruel del foc
i la pau de seure sola a la taula d'un bar.

9 /10 /2003

Comentaris

  • Mirada i olor[Ofensiu]
    Siena | 13-02-2006

    Vaja! Quines casualitats! Dius: La gent del costat m'està mirant i jo acabo de parlar d'una mirada que s'aguanta Amb les cames separades; Envies olor de fum i jo acabo de comentar una olor de pa torrat, canyella i sucre. Em sembla que entre tots vosaltres hi ha com un fil que us lliga, com una corrent d'aire que us recorre d'un a un altre...
    Ets un piròman de la vida, Quisinojo? en lloc de cremar res, continua escribint!
    Siena

  • Notable article. Suggerent.[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 13-02-2006 | Valoració: 8

    Vull ser el primer en valorar-te en el teu tercer article, Quisinojo.

    Està bastant bé aquest petit poema. És suggerent. Tot i que no és molt explícit el que vol indicar, el que sembla suggerir és el pensament trist, tancat, individual d'una persona solitària, a la que els demés miren sense comprendre.

    Felicitats per l'article. Té un notable alt, el que no és un excel.lent però és la 2na millor nota que indica que valoro el teu esforç.

    T'incloc com a autor preferit. Endavant, Quisinojo!

l´Autor

Foto de perfil de Quisinojo

Quisinojo

11 Relats

16 Comentaris

10545 Lectures

Valoració de l'autor: 8.86

Biografia:
Sóc filla de la terra plana, nascuda a la ciutat dels quatre turons ara fa ja uns quants anys però no prous encara com per haver perdut la vigència del carnet jove... estudio, treballo i segueixo vivint per poder veure cada nou any com entre un mar d'espigues de blat verdes hi despunten algunes roselles.... i per l'olor de les maduixes també!