Primer poema en colors

Un relat de: Quisinojo

Visc el taronja del sol
rere els meus ulls tancats,
pedres grises m'escalfen
el cul i l'esquena;
res m'importa havent dinat
mentre prenc el sol
asseguda a terra
tot és càlid i tranquil
i encara tinc deu minuts
abans d'entrar a la feina.

Manresa, 21 d'abril de 2007


Comentaris

  • Símbols[Ofensiu]
    Unaquimera | 29-04-2007

    Ja saps que el taronja és el resultat de combinar l'energia del vermell amb la felicitat del groc? S'associa a l'alegria, representant l'entusiasme, la felicitat, l'atracció, la creativitat, la determinació, l'èxit, l'ànim i l'estímul, produint un efecte vigoritzant i d'estimulació de l'activitat mental.

    Et desitjo tots aquest d'ànim i circumstàncies per a tu, encara que sigui durant uns minuts mig perduts entre una activitat vital i una altra remunerada... en qualsevol instant de la vida!

    Preciós poema, càlid i viu, que he descobert en mig d'un dia gris i plujós...

    Aprofito per enviar-te una abraçada groga i blava, que espero sigui ben rebuda,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de Quisinojo

Quisinojo

11 Relats

16 Comentaris

10539 Lectures

Valoració de l'autor: 8.86

Biografia:
Sóc filla de la terra plana, nascuda a la ciutat dels quatre turons ara fa ja uns quants anys però no prous encara com per haver perdut la vigència del carnet jove... estudio, treballo i segueixo vivint per poder veure cada nou any com entre un mar d'espigues de blat verdes hi despunten algunes roselles.... i per l'olor de les maduixes també!