Ahir a la nit

Un relat de: Quisinojo

Ahir a la nit t'hagués hagut de dir que t'estimava, que t'estimo (t'estimo?) però no ho vaig fer; com sempre. I com sempre tu tampoc no em vas dir res. L'únic que vam ser capaços de dir-nos, de cantar-nos a la cara va ser "should I stay or should I go?". I cap dels dos va respondre a la pregunta. I avui s'ha acabat la Festa Major i sóc incapaç d'estudiar pels examens de setembre.
L'Anna m'empenyia i em va dir "o ara o mai"... però n'hi ha hagut tants d'ares o mais entre tu i jo que ja no sé què creure; que no em convens, que he de buscar algú altre i tot això, però és que sempre sóc capaç d'oblidar-te fins que et torno a veure.
Vaig tenir por, merda, i avui em penedeixo tant d'haver intentat evitar, amb totes les forces, que l'Anna m'arrossegués cap a tu...
Però el cas és que suposo que és millor així; la nostra situació vull dir. Potser (probablement) els dos pensem que és millor així, perquè sabem que no lliguem ni en pintura, hem parlat tan poc i seguim camins tan diferents! que no durariem ni quatre dies i ens estimem massa per acabar el somni després de tres anys de "fidelitat" no confessada, oi, amor?
Per això fem el que fem, i preferim la tendresa del no saber, de les mirades i els pocs gestos i el cuidar-nos mútuament que no pas la veritat d'una possible meravella amb data de caducitat que, potser, ens separaria per sempre. I així seguim, estimant-nos de lluny.
Però s'ha d'acabar, algun dia s'ha d'acabar. I, siusplau, deixa que sigui jo primer qui trobi algú, perquè si et vegés a tu amb algú altre jo ,sola, no ho soportaria i ploraria massa, per lo imbècil que he sigut; per lo imbècil que sóc ara.

(29/08/2006)

Comentaris

  • Gràcies[Ofensiu]
    Quisinojo | 18-10-2006

    Doncs mira, un mes i mig després tot segueix més o menys igual i, a sobre, no vaig aprobar els exàmens de setembre!!!Aix...

    Feia molts dies que no tornava per aquí i no se'm acut res més egòlatra que rellegir-me!!jejejejejeje I llegir què m'havia dit l'altra gent i he pensat... perquè no vaig respondre a "Samfaina"? Merci pel comentari tan maco que em vas enviar estant de viage!!
    Un petó ben gros!

  • un merda sentir-se així[Ofensiu]
    Samfaina | 02-09-2006

    Una merda sentir-se així, xò un fet i sensacions prou reals, explicat tal com raja,
    petons des d'Àustria! (sóc de viatje, i el k primer se m'acut és connectar-me a RC...quin desastre!)
    Bon fi d'estiu i ànim pels exams (q m'ha semblat entendre que en tenies) Petó!

l´Autor

Foto de perfil de Quisinojo

Quisinojo

11 Relats

16 Comentaris

10502 Lectures

Valoració de l'autor: 8.86

Biografia:
Sóc filla de la terra plana, nascuda a la ciutat dels quatre turons ara fa ja uns quants anys però no prous encara com per haver perdut la vigència del carnet jove... estudio, treballo i segueixo vivint per poder veure cada nou any com entre un mar d'espigues de blat verdes hi despunten algunes roselles.... i per l'olor de les maduixes també!