El poema que duu el teu nom

Un relat de: Quisinojo

La primera vegada que et vaig veure
sabia que m'acabaria enamorant de tu
perquè, com jo, volies aprendre
i als ulls t'hi brillava l'ànsia
d'espremer el món dins el teu cap

Sabia que ben aviat t'estimaria
perquè em vas recordar temps feliços,
antigues mentides aparcades
dolces i d'estiu, com un bon gelat
sempre de maduixa

Suposo que ja es veia a venir
perquè tenies a la cara els somnis
de quan jo tenia vint anys
i m'incitaves a tornar-los a viure
i amb això ja no calia gaire més.




La primera vegada que et vaig veure
vaig saber que m'acabaria enamorant de tu
i que em faries tornar escriure poesia.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Quisinojo

Quisinojo

11 Relats

16 Comentaris

10538 Lectures

Valoració de l'autor: 8.86

Biografia:
Sóc filla de la terra plana, nascuda a la ciutat dels quatre turons ara fa ja uns quants anys però no prous encara com per haver perdut la vigència del carnet jove... estudio, treballo i segueixo vivint per poder veure cada nou any com entre un mar d'espigues de blat verdes hi despunten algunes roselles.... i per l'olor de les maduixes també!