Carta a un amor que fa massa mesos que agonitza però no mor

Un relat de: Quisinojo

Escric una carta que mai t'enviaré, Xavi (com algun cop al llarg de la seva vida fa tothom, suposo). Demà marxo cap a Turquia una setmaneta i tu no vas dignar-te a dir-me res més: ho sé, no m'estimes; ho sé però no ho accepto. Potser sí que t'he oblidat bastant, no tinc ganes d'enviar-te cap mail ni de donar senyals de vida, però en el fons crec que no deixo d'esperar que algun dia encara, vinguis i em diguis que m'estimes, que tens ganes d'intentar començar una vida amb mi, que... i no passarà mai això, oi? Però marxo i ,encara que d'aquí a una setmana ja torni a ser aquí, tinc ganes de saber de tu abans d'anar-me'n. Segons com, veig que tot ha canviat, que ara per ara no tinc ganes de parlar amb tu, però saps? Estant a "La Caseta" aquest cap de setmana, vaig tenir més ganes de mai que vinguéssis i vegéssis els canvis que he fet a la meva habitació, la que voldria que fóra la nostra. No saps quan temps feia que no patia pels accidents de trànsit pensant en vosaltres! Suposo que encara t'estimo tot i que no m'ho sembli. Ai no sé, no tinc més ganes d'escriure, ja. Bona nit!

Comentaris

  • sempre...[Ofensiu]
    Capdelin | 01-04-2006 | Valoració: 10

    hi ha el dubte etern de que si m'estima o no... si l'agradaré prou o no, si morirà l'amor o resurgirà...
    però pensa que sempre hi haurà una "caseta" en el teu cor i una porta i qualsevol dia un truc inesperat, una visita, una nova trobada i un camí obert...
    ptons i una abraçada!

  • Merci Averrois...[Ofensiu]
    Quisinojo | 01-04-2006

    moltes gràcies pel teu comentari donant-me ànims... però, de fet, la "carta" data de 2003 i a hores d'ara, ja no val la pena... però no et preocupis, al final, vam parlar i, bé, ja és una història passada, però és que remirant arxius vaig trobar aquest escrit i em va fer gràcia, és per això que el vaig publicar...
    Ei, però gràcies, em va agradar molt el comentari! Una abraçada!

  • Ja sé que...[Ofensiu]
    AVERROIS | 25-03-2006

    ...em fico a on no deuria, però que carai! envia-li un e-mail, què pot passar? que passi de tú, doncs que el donguin. Però i si et contesta i us trobeu a "la caseta"? La vida son dos dies, ja ho saps, desprès te'n arrepentiràs. Endavant i força. Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de Quisinojo

Quisinojo

11 Relats

16 Comentaris

10526 Lectures

Valoració de l'autor: 8.86

Biografia:
Sóc filla de la terra plana, nascuda a la ciutat dels quatre turons ara fa ja uns quants anys però no prous encara com per haver perdut la vigència del carnet jove... estudio, treballo i segueixo vivint per poder veure cada nou any com entre un mar d'espigues de blat verdes hi despunten algunes roselles.... i per l'olor de les maduixes també!