poema bàsicament anti-romàntic

Un relat de: Capdelin

- Crec que no t'estimo,
que tant sols estimo
la impossibilitat
d'estimar-te...

- Què?

- com la mà esquerra enamorada
del guant blanc de la mà dreta,

- I...?

- que li agrada,
però que mai encaixarien..

- M'estàs dient que...

- Shuu...

- Veig núvols blaus i al fons
un cel blanc,
quelcom no va bé...

- Eh?

- La meva epidermis, estol
de terminacions nervioses,
coixí de carn en sèrie on habiten
els sentits,
no nota cap estímul de conversa
quan toques la meva pell.

- Com?

- Adéu!

Comentaris

  • N | 19-11-2005

    No pares de sorpendre'm. La majoria de la gent, m'incloc a mi mateixa, fa poemes ROMÀNTICS...tu fas anti- romàntics...fantàstic...perquè ens hem d'amargar per l'amor...que quasi sempre ens acaba fent mal?
    Un petó!

  • pells, guants.. estimar! por![Ofensiu]
    Leela | 17-11-2005

    S'ha de ser valent
    i aprendre'n, a estimar
    no són petons i carícies
    a flor de pell
    sinó
    girar el guant
    amb el què no encaixem
    i apropar-hi les nostres
    terminacions carregades de por.

    .. de vegades és molt més fàcil dir: adéu!

    Un petó, Capdelín

  • brutallllllllll[Ofensiu]
    silvia_peratallada | 17-11-2005

    com sempreeee
    a mi m'ha encantat lo del cel blanc i núvols blancs...
    muakssssss

  • coversa [Ofensiu]
    Becari | 16-11-2005 | Valoració: 10

    absolutament apassionant i surrealista. Quina pasada, quines analogies -guant blanc de la ma dreta o esquerra o que se jo-, i sumament divertit.
    un crack

l´Autor

Foto de perfil de Capdelin

Capdelin

987 Relats

4380 Comentaris

1306922 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Si aconseguim
entendre'ns sense estar
del tot d'acord,

si aconseguim
que el temps només sigui
un escenògraf a sou,

si aconseguim
una paraula sense llençar-nos-la
a la cara, enamorar-nos
sense sorpreses ni flors,
estimar-nos lluny del llit,

si aconseguim
que els records siguin
un ahir suplent,
que pesem més despullats
que vestits,
que inventem la vida
cada matí,

després,
ens serà molt fàcil
ressuscitar els morts
i moure les muntanyes.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

( POEMA " preparant el miracle ",
d'en Capdelin )