Poema anatòmic forense

Un relat de: Capdelin

No em demanis que no ho faci,
ho necesitooooo fer:
He de matar
aquesta idea utòpica d'amor
platònic,
adormida sobre balenes
en el cony còsmic.

Serà un tret pur, net
com el disparar d'una rosa.
. . . . . . . . . . . .

Si pregunten per mi,
estic en la nit d'Àgatga Christie
i Edgar Allan Poe,

amagant el meu cadàver,
( l'odiava amb afecte )
tractant d'escapar,
cavant un túnel en cursiva
amb una cullereta de plata.

Els forenses mentiran:
no diran que va ser
en legítima defensa.

El temps ja no té autoritat,
és un escenògraf a sou.
La pluja no podrà endur-se mai
el sol.

Si em salvo,
no em reconeixeran.

Comentaris

  • Si m'han de fer una anatomia[Ofensiu]
    Puça | 20-07-2006 | Valoració: 10

    forense tant dolça, amarga, sentimental, complerta i bonica... podria morir-me ja mateix...

    "El temps ja no té autoritat,
    és un escenògraf a sou.
    La pluja no podrà endur-se mai
    el sol." Esperançades paraules... que em porten de cap entre riures i melangies...

    Quina autòpsia tant interessant seria la teva, preferiblement "in vivo". Ets un cau de paraules, tendresa, dolçor, secrets i ambiguitats...

    Petonets

  • Casun gallufa, Capdelin![Ofensiu]
    Màndalf | 20-07-2006


    Això si que és una tempesta d'idees i un torrent d'imatges!

    De quan en quan m'agrada donar una volta pels teus poemes, sempre és engrescador i em poses el caparró com una moto.

    Un xuxonassu

l´Autor

Foto de perfil de Capdelin

Capdelin

987 Relats

4380 Comentaris

1307546 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Si aconseguim
entendre'ns sense estar
del tot d'acord,

si aconseguim
que el temps només sigui
un escenògraf a sou,

si aconseguim
una paraula sense llençar-nos-la
a la cara, enamorar-nos
sense sorpreses ni flors,
estimar-nos lluny del llit,

si aconseguim
que els records siguin
un ahir suplent,
que pesem més despullats
que vestits,
que inventem la vida
cada matí,

després,
ens serà molt fàcil
ressuscitar els morts
i moure les muntanyes.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

( POEMA " preparant el miracle ",
d'en Capdelin )