Penèlope

Un relat de: M.Salles

Guardo una imatge nostra
dins meu.

O potser són cinquanta.
Potser són mil.

Les guardo, les mimo, les nodreixo.

Passejo pels mateixos carrers,
pels mateixos camins.
M'estiro al llit.

Fins que puguis tornar
i se n'afegeixin de noves.

Seré Penèlope.


Comentaris

  • Enveja[Ofensiu]
    Falciot blanc | 20-10-2008

    Far molt temps que no escric res, tinc ideas però no trobo la inspiració per desenvolupar-les encare que de tant en tant faig un repàs a RC, avui a arrel de un relat-aire que es queixa de alguns comentaris fets amb mala fe, segurament com ell diu per enveja, si es així trobo que es molt trist, tot-hom escriu lo millor que sap i la enveja no hauria de tenir cabuda a RC. Tanmateix jo envejo a molts relat-aires de una manera sana, no hem vull comparar amb ells perquè escriure es abocar l'anima i tots en tenim una de diferent..en fi perdona perquè perdo el fil divagant, lo important es que he vist el teu comentari i ara et tinc entre els meus autors preferits, m'agraden els teus relats perquè son breus i molt intensos,am poques paraules saps expressar sentiments molt forts. Comparteixo amb tu sensacions com las del relat que he triat per comentar-te.

  • Preciós[Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 18-10-2008 | Valoració: 10

    com són totes les coses senzilles i sentides. Per cert, t'ho comento aquí perquè no tens e-mail a l'abast, però qui és aquest fulano/a que es dedica a amonestar els que donem la nostra opinió? Hi ha hagut reprimenda per a tots, fins i tot per a mi, que passava per aquí i jo sóc músic.
    Amb la teva intuició femenina i molt cucament has endevinat que al relat Sentit de l'humor hi havia marro. No t'ho puc explicar aquí, et dono el meu e-mail i te'n faré cinc cèntims. Molts petons guapa. auroralmar@gmail.com

l´Autor

Foto de perfil de M.Salles

M.Salles

76 Relats

253 Comentaris

70444 Lectures

Valoració de l'autor: 9.85

Biografia:
Ni vocació, no tinc.
Tan sols el plaer d'escriure quan l'atzar
em dibuixa al cervell mots encadenats.
Per explicar sentiments.
Pors, temors i patiments.
O bé, el plaer i l'alegria.

Fragments de vida
retratats amb paraules.



Col·laboro en un blog compartit:
Riell Bulevard