No és el que sembla! III

Un relat de: jOaneTa

Sonà la porta de casa. La Marta, sense pensar-s'ho dos segons, pegà un bot del sofà i va córrer cap a l'entrada per obrir. Segur que era el Dani, segur que havia sentit el seu missatge de veu i se n'havia adonat de que ell era la seva vida. Va obrir-la.

-Eloi! Què hi fas aquí?
-Per telèfon t'he notat trista i volia estar al teu costat.
-Ah...
-Que puc passar?
-Sí, passa.
-Marta, t'has passat la nit plorant?
-Per què ho dius?
-Tens els ulls molt inflats.
-Tinc alèrgia al gos del veí.

S'assegueren al sofà, un a cada costat. Estaven els dos en silenci, només s'escoltava el tic-tac del rellotge que el Dani va fer-li a la Marta quan eren petits. Ella se n'adonà i el mirà amb tendresa...va somriure lleument.

-Marta, ha aparegut un petit somriure a la teva cara?
-Però que dius, Eloi? Inmaginacions teves.
-Perdona.

El silenci tornà a apoderar-se de la cambra. L'Eloi no entenia el que passava. Ahir el besava i ara no el mirava de cara... " renoi, si que ho són complicades les dones!" pensava mentre la mirava embabalit. Ahir, va creure que per fí la Marta havia decidit estimar-lo, avui... ho veia tot capgirat. De cop, va veure que la Marta començava a plorar i va asseure's al seu costat per consolar-la.

-Eloi... tot és tan confós.
-Tranquil·la, jo estic amb tu.
-Abraça'm.

L'abraçà com ella va demanar-li. Quan la tenia tan a prop i sentia la seva olor es sentia com si fos al cel... Tenia ganes de besar-la de nou, però li feia por fer-ho.

-T'estimo Marta.

El besà tendrement... Necessitava sentir aquelles paraules, estava tan trista. Va acariciar-li el pit mentre els seus llavis es fonien. L'Eloi va passar-li la mà per l'esquena fins arribar al final de la camiseta que va anar llevant-li lentament. La Marta va seguir el seu exemple i li llevà a ell. Es besaren i uniren durant hores. Es donaren aquell amor que els dos necessitaven. Fins que es quedaren adormits.

Comentaris

  • Arbequina | 08-10-2007

    He llegit la trilogia de "No és el que sembla" i t'he de dir que m'ha agradat molt.
    Reflexes bé lo complicat dels sentiments, sobretot dels amorosos, i ho fas amb un estil que envolta la trama de misteri.
    Un bon relat.

    Una abraçada de l'Arbequina.

l´Autor

Foto de perfil de jOaneTa

jOaneTa

88 Relats

217 Comentaris

116601 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
Sóc una noia mallorquina que lluita per aconseguir els seus somnis.

Treballo per tenir diners.
Estudio per tenir un futur.
Lluito per no perdre les forces.


Hi ha cops en que els diners no em basten pel que vull i veig com el meu somni s'ha de veure aplaçat... a cops un any, altres dos... la qüestió és que potser de tant d'esperar el somni es faci miques.

Hi ha cops en que estudiar es converteix en una tortura. Sé que puc tenir les notes que vulgui si m'hi poso de veritat, però què passa si no em ve de gust cercar-me un futur?

Hi ha cops en que per molt que lluiti les forces no em basten. Són aquests moments en que acudeixo a un bolígraf i un paper per deixar anar els dits i entendre el que sento llegint les meves paraules.

Sóc rara.
Sóc diferent.
No sóc perfecte.
No sóc com la gent.



--------------------------------

Fa temps que no escric ja que les paraules no em surten, sembla que amb el temps els sentiments s'hagin quedat petrificats i agafats als versos que abans creaven...
Vull tornar a escriure i sé que per fer-ho em cal llegir i familiaritzar-me de nou amb la pàgina, penso que només als grans poemes i relats i puc trobar l'espurna que em faci agafar de nou bolígraf i paper per escriure i escriure.