NO ÉS AQUESTA LA CATALUNYA QUE VULL !...

Un relat de: jomagi
Un dilluns pesat i espès com solen ser-ho habitualment.

He dutxat la nostra filla Patrícia, disminuïda psíquica que a més a més, per propina dels Déus de la Natura, és cegueta, sorda i muda. Desprès d’assecar-li ritualment els seus meravellosos cabells negres i fer-li una cua com si fos un saltant d’aigua neta i fresca dels Pirineus (que per desgracia no ha pogut veure n’hi veurà mai) la portaré a la residencia on passa els dies ben cuidada i feliç fins divendres o dissabte al mati.

Mentre, anava sentint la ràdio... Evidentment no diré quina emissora era, no cal, no te massa importància, però, si en té el que he escoltat!.

Vergonyós. Ha estat vergonyós !!!

Que si el català com a parla; que si un munt de famílies han procedit judicialment emparats per partits polítics i sindicats prefeixistes, exigint amb amenaces i Tribunals Constitucionals i Suprems... perquè els seus infants facin els estudis en Castellà... Valguem Déu !...

El meu avi matern, Joan Girona i Balaguer va ser “hostiat” de mala manera per un burot d’Extremadura -una espècie de guàrdia civil- en plena postguerra dictatorial... Tot perquè va dirigir-se-li parlant educada i innocentment en català. (ANY 1958, una setmana abans de morir!)

Doncs ara resulta que avui, en ple any 2016, surten un munt Milans-Astrays amb suor d’aixella pudenta exigint el castellà a l’escola...

Llegeixo: i recordo a Miquel Bauçà:

“-avui mes que mai igual-
una platja abandonada,
que comença a fer pudor
amb restes de naufragui,
mostrant llur obscenitat .
Això no pot durar massa.
Em fa repèl ser català!..

Com podem suportar aquests éssers humans (molts d’ells nascuts i que han progressat de llarg a Catalunya, que van parlant, amenaçant i exigint disfressats de Millans Astarys o Milans del Bosch!..

Catalunya diuen ells, és i serà ESPANYA!... ( Per desgràcia no som raça... som una minoria de poti-barreig de tribus sense memòria històrica).
NO, NO HI HA RES A FER...!

Comentaris

  • I tant que es pot fer. Canviarà!![Ofensiu]
    jovincdunsilenci | 29-04-2016 | Valoració: 10

    Alçar el cap, vull dir, com sempre em fet però ara més que mai. Perquè ens mereixem el que ens neguen, però també per tots els que han lluitat abans i no ho veuran, per aquells que, com diu el poeta, ens salvaren els mots i ens retornaren el nom de cada cosa. Amic, per fi he vist, per primera vegada, cantar en viu a Raimon, a València:

  • I tant que es pot fer. Canviarà!![Ofensiu]
    jovincdunsilenci | 29-04-2016 | Valoració: 10

    Crec que els escoltes massa i et veig molt pessimista, encara que sé de ben segur que tot és fruit de la frustració i de la ràbia que produeixen, amb la seua més que insultant intolerància i el seu nacionalisme imperialista, que, a més, no reconeixen com a tal, perquè, és clar, el seu és l'únic i no hi ha res més sota la capa del cel cel. Endavant amic: ara toca lluitar i alçar el cap. Estem, de ben segur, en el bon camí. Animat i gràcies per comentar. Una abraçada molt blanca i un beset per la nena.

  • no es aquesta la catalunya que vull!![Ofensiu]
    Noia Targarina | 28-04-2016 | Valoració: 3

    No m' agradat gens el relat , jo no veig així Catalunya jo crec que Catalunya es la que tothom construeix i no opino igual

    Jo crec que Catalunya pot millor i amb el govern que tenim ara a la Generalitat pot millorar i si som independents millor que millor encara anirem més Bé.

  • Això canviarà[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 15-04-2016 | Valoració: 10

    Mira, acabo de sentir per la ràdio que el sindicat Manos Limpias èstà sent investigat i crec que té els dies comptats. Però tens raó, gent aixì fa mal i sobren. Una abraçada a tu i una altra molt especial a la teva filla que, no et preocupis, si no ha vist mai una cascada, no patirà per no veure-la; ella està acostumada al que té. T'ho diu un que hi veia i que ara no hi veu, i procura adaptar-s'hi tan bé com pot.

    Aleix

Valoració mitja: 8.6