Neix la por...

Un relat de: Ullets

És una sensació dolorosa, que neix el costat del pit. No hem pregunto d'on ve, només hem qüestiono per què ho fa. Neix la por, la por de la mort. La por de no ser res, la por a la foscor, a deixar d'estimar, respirar, sentir, plorar, riure, somriure, créixer... neix la por.

M'agafes la mà i realment m'acarones l'anima. Hem regales una carícia i fas que m'exciti només de sentir-te ben a prop. Son sensacions, emocions que recorren indrets de l'ànima, s'assemblen a la por a la mort, que neix el pit, en canvi aquests dies quan t'he tingut a prop, les teves mans m'han fet tocar de peus a terra, i veure la vida com el que és, una continua aventura, que un bon dia acabarà sense que jo ni ningú li pugui fer res.

No vull ser l'espectadora de la meva vida, aquella que per por, no fa res... que veu com la vida passa, avança... canvia i jo hem quedo igual, a l'expectativa de que alguns mal de caps es solucionin sols.

Vida es igual a patiment, i patiment a créixer constantment. T'enyoro... tinc sed de tu, de la teva mirada, i del teu tacte, aquell que hem relaxa.

No pretenc que entenguis les meves emocions, amb que les respectis en tinc prou, jo seguiré amb la meditació que es la que hem fa... estar tranquil·la amb el meu vertader jo.


Comentaris

  • Veritablement,[Ofensiu]
    kispar fidu | 26-01-2006

    crec, que aquestes situacions ens fan créixer.
    Que potser necessitem un d'aquests cops freds i inesperats per aprendre qui som realment i per descobrir-nos.

    (potser no caldria que fos una situació que ens "afecti" tant... però jo penso que en certa manera cadascú viu el seu punt d'inflexió on ha de decidir realment quin camí vol seguir a continuació...).

    Uooo!!!! (he arribat a la fi! El teu primer relat, el meu últim coment per acabar-los de completar!!!!).
    La veritat és que no sé perquè vaig començar "tan tard" a comentar-te...! no ho entenc... Sí que sé que alguns dels escrits no els vaig comentar perquè em resultava molt difícil i preferia no dir res...! però...! ostres!

    jejeje,

    Bé princeseta, que ara ja estan tots! ja tinc un objectiu complert! ;)

    que vagi molt bé!!!
    ens veiem!!!

    T'I love you so muchísimo!!!

    MUAAA!

    Dufi

  • Por? qui diu por?[Ofensiu]
    George Brown | 27-04-2005

    Reflexions en veu alta sobre allò que t'atemoreix... que no deixa de ser el que ens fa por a tots. Aquell sentiment de soledat, soledat física i soledat davant la vida, por a no fer el que s'espera de nosaltres, però som nosaltres els que decidim el que volem fer.
    "La vida és a patiment"... espero que això no t'ho creguis, la vida és sinònim d'emocions, i dins les emocions hi ha el patiment, però també l'alegria, la felicitat i la serenor...
    M'ha agradat la manera directa que has emprat per expressar el que sents, directament del cor, de la ment al fulls (o a la pantalla d'ordinador!)...

    una abraçada,
    Jordi.

  • Díficil[Ofensiu]
    OhCapità | 04-01-2005

    parlar dels sentiments als altre però, des de l'anonimat costa menys. Interessant enfocament, i per les faltes d'ortografia no t'amoïnis, aquí a RC t'aniran alliçonant, són millor que qualsevol corrector informàtic!
    Continuaré observant , ....

  • SENSE POR![Ofensiu]
    Capdelin | 15-12-2004

    veig que has començat sense por parlant de les teves pors...
    diuen que la por és el ressò del dubte, de l´interrogant...
    ànims i... cap al segon relat, ULLETS!

  • Moltes gràcies![Ofensiu]
    Ullets | 15-12-2004

    Hola brideshead!

    Gràcies per la teva opinió. He escrit molt durant molt de temps, però ho he fet en silenci. De vegades ensenyar allò que cau de l'ànima es fa complicat. Gràcies, de veritat.

    D'altra banda haig de confessar que si, hi ha faltes d'ortografia que se'm escapen. Intento corregir-les, però hem costa molt. Ho sento...

    Moltes gràcies per tot.

  • Benvinguda a la família de Relats![Ofensiu]
    brideshead | 15-12-2004 | Valoració: 9

    Molt bé Ullets! M'ha agradat molt la reflexió que fas sobre la vida, sobre la por a no fer res per por .... Un entreteixit de pensaments molt serè, per saber que la vida val la pena, malgrat tot, amb totes les seves conseqüencies.
    Només una coseta, i no voldria pas "xafar-te" el poema: té alguna falta d'ortografia, però estic segura que ho aniràs corregint!
    Segueix escrivint, m'ha agradat la teva estrena. Ja veuràs quanta gent maca hi ha per aquí!

l´Autor

Foto de perfil de Ullets

Ullets

35 Relats

184 Comentaris

62351 Lectures

Valoració de l'autor: 9.53

Biografia:
La millor definició és un llibre de la Susana Pérez Alonso que es titula "Nunca miras mis manos". Crec que la Corina Jacoby s'assembla en moltes coses a mi (no en totes). Si teniu temps i ganes, és un llibre només apte, per somiadors!

Desprès de molt temps, em veig oblidada a afegir llibres que s'assemblen molt el que penso, el que sento i el que sóc...

"Persigue tus sueños!!!!" de Filissiadis, Antoine, quan me'l vaig acabar em vaig adonar de que el que aquell home havia après amb 40 anys, jo ho havia fet només amb 16... Apte per persones amb cor, amb persones que no és queden només amb el que veuen, per persones que viuen la seva vida, fins el final.

Per què la vida... la vida és dels valents!!!!

27/12/2005 "NO TE SALVES"

03/01/2006 No et resignis a ser moderadament feliç. Deixa'm ser el que et falta.

09/01/2006 "The biggest risk in life is not taking one" & "If you don't belive in yourself, who will belive in you?" Em moro de ganes de veure aquesta peli... {The Proof}

08/02/2006 " Pienso en ti mas amenudo de lo que imaginas, pero intento convivir con la idea de que las cosas no cambiaran nunca, por lo que dejo de escuchar tanto a mi corazón. El dice muchas cosas, y habla de verdad. Echa de menos noches contigo, compartir el dia a dia, y tu vida. Pero no es que se haya cansado de luchar, es que ja entendido que las cosas seran asi siempre, y por mucho que sienta, que sueñe y te busque por las noches en mi cama, no te encuentra. "

:) Silvieta