Melancolia

Un relat de: Gorwilya

Demà és l'últim dia de classe, això no significa que no ens tornem a veure, perquè encara queden els exàmens finals. Però en sentir la paraula últim una tristesa recorre tot el meu cos i a mesura que passen els segons augmenta. Trobaré a faltar anar a la mateixa classe que tu i tots els altres, sé que aviat a molts de vosaltres no us tornaré a veure més, i això em trenca el cor.

Sembla que fos ahir que vam començar les classes, i tinc la sensació que fa molt de temps que et conec, però a la majoria de vosaltres i a tu us he conegut aquest any.

Miro enrere i veig tot el que hem viscut junts a classe, han sigut moltes coses. Les petites baralles i discussions entre companys, les típiques bromes, les guerres d'avions i boles de paper.... i també recordo totes les hores que em passava observant-te, sense que tu te'n adonessis.

Són moltes les coses que deixo enrere i molts els records que m'emporto, la majoria dels quals són alegres.

Encara recordo el primer dia de classe, quan em va saber greu que dividissin la meva classe i ens ajuntessin amb la teva, però ara me'n penedeixo, perquè si no ens haguessin partit la classe potser mai t'hauria conegut i llavors no hauria descobert què és estimar a una persona més que res en el món.

El que em sap més greu de tot és que potser et perdré de vista, i que no et tornaré a veure mai més o potser si, en els típics sopars de classe.

Ara mateix una gran tristesa i angoixa recorre el meu cos, fa dies que sé que això s'acaba i no puc evitar estar trista, perquè m'agradava la meva classe i els companys que tenia i crec que això s'acaba massa aviat.

De totes les classes que he tingut em quedo amb aquesta, perquè és en la que he fet més amics i m'he sentit acceptada. Encara recordo l'últim dia de classe a l'escola de sempre, després de 15 anys junts a ningú li va importar que ens separéssim. No em va saber greu perquè les persones que apreciava i aprecio d'aquella classe veu venir amb mi a l'institut. I també recordo l'últim dia de classe de l'any passat, és normal que no em sabes greu, perquè tots sabíem que ens tornaríem a veure l'any següent, però ara tot és diferent. Els nostres camins es separaran i potser perdre algun amic de la infància. Però per sobre de tot el què em fa més mal és abandonar aquella classe, perquè ha sigut amb vosaltres que he descobert moltes coses, i gracies a tu he torbat l'amor.

No puc parar de pensar en què tot s'ha acabat, aquest pensament fa dies que em volta pel cap. I per culpa d'ell i altres coses fa setmanes o potser fins i tot mesos que porto una màscara que cobreix la meva tristesa, però avui s'ha estat apunt de trencar, més molt difícil amagar la meva tristesa i dissimular una alegria que fa temps que ha marxat.

Amb tot això només volia expressar la gran tristesa que em causa el fet de separar-me de tu i de no tornar a anar mai més en aquella classe.

Comentaris

  • Preciós[Ofensiu]
    white_wolf | 28-01-2005

    M'ha agradat molt la teva manera de descriure els sentiments en vers a aquesta persona estimada. Fins i tot m'ha fet pensar en la meva situació fins a sentir-me identificat amb la descripció. aquests textos fan que et plantegis seriosament el fet de donar el primer pas.
    molt bonic.
    una abraçada ben forta i petons.
    White_wolf

    Gràcies pel teu comentari, m'ha agradat molt.

  • Els bons amics mai es perden....[Ofensiu]
    pseudo | 19-01-2005 | Valoració: 9

    Jo també he passat pel mateix... El cop més fort va ser el canvi d'eso a batxillerat... tot i que la majoria seguiem al mateix institut, el canvi de classe, va canviar molt les coses....

    Però passen els anys, i veus que qui realment són els teus amics, ja no comparteixen el mateix camí que tú... Has fet noves amistats, i no camines sol tampoc... Però quan surts, a pendre una cervesa, o al cine, o fas amb els bons amics, que ja no estudien el mateix que tu, o que treballen... o que viuen a una altra ciutat però de tant en tant encara us veieu, i teniu més coses a explicar-vos...

    No estiguis trista... doncs els bons moments sempre formaran part de tu. No estiguis trista.... volem veure com et somriuen els ulls.

    P.D: Genial la teva descripció!!!

  • Es tanca una porta...[Ofensiu]
    kispar fidu | 11-01-2005 | Valoració: 9

    ... i se'n obra una de nova! Això és el que sempre passa en aquestes situacions d'inici d'un nou curs, de canvi d'institut, etc.
    Jo aquest any també he acabat el batxillerat, i també m'ha sapigut força greu, tot i que amb les persones que més em feia, ens continuem veient (encara que sigui poquet), ja que som del mateix poble. Però són molts anys al voltant de molta gent i que després canvia tant ràpid, que ni te n'adones, i us aneu separant... i si, sap greu...

    Però, pel que fa a "ell", si tant d'afecte li tens, doncs no deixis que us deixeu de veure, i que el fet d'haver acabat el btx us separi.
    Tot i que cadascú segueixi el seu propi camí, no vol dir que no us pugueu continuar veient...no?

    Endavant! i merci pels teus comentaris!

l´Autor

Foto de perfil de Gorwilya

Gorwilya

38 Relats

191 Comentaris

79618 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Crec que aquest fragment em descriu:

"Sóc com un llibre obert amb les paraules de les pàgines mig esborrades pel pas del temps... ja pots anar llegint que amb aquestes poques paraules que han quedat intactes no en sortirà cap frase que tingui sentit, només frases sense solta ni volta, amb les que arribaràs a la conclusió que millor llençar el llibre i comprar-ne un de nou. Doncs si, aquest llibre sóc jo, un llibre que quan el treuen del seu medi perd tota la lògica i no s'entén què és el què et volia dir o expressar de bon principi."

Com que tots els autors posen els premis que han guanyat... a mi també m'ha fet gràcia fer-ho... :P
2005:
-Segon premi del XXVIII Certamen literàri del casal de l'Espluga de Francolí. Obra: "Passat ocult"
-Primer premi del V Certamen literàri Campdevànol modelitat de poesia. Obra: "On ets?"
-Accessit del VIII Certamen literàri de la Font morta de Tona. Poesia: "Vida fugisera"
-Accessit del VIII Certamen literàri de la Font de ferro de Tona. Obra: "La història mai explicada"



Per si algun/a relataire vol quelcom:
gorwilya@yahoo.es




R en Cadena

"La dragaroja em va encadenar i jo he passat la cadena a en Vicenç Ambrós i Besa i a la IluiN"

(descobreix què és "R en Cadena")