A la meva iaia...

Un relat de: Gorwilya

Suposo que si tot ha acabat com un conte, es podria començar de la mateixa manera. Però en els contes tot és fictici, i aquesta història ha passat de veritat, el personatge principal ha existit i romandrà sempre en els nostres records. Perquè ets tu!

Tenim una pila de records, que sempre que hi pensem ho farem amb un gran somriure, perquè recordarem la gran sort que varem tenir de poder-los gaudir al teu costat. Què no en són pocs! En podria anomenar milers, però en tiraré uns quants a l'atzar...

Segur que recordes que un dels teus nets deia que eres la "súper abuela"! I les petites discussions que teníem, però que formaven part de la rutina, tot era broma i passàvem bones estones rient de tot plegat. Com quan em deies que si protestava tant, no trobaria cap noi que m'aguantés. I de fet no vaig ser la única que els va rebre aquests comentaris. I mira, tant dir, i ja hi ha un net i una neta que han trobat aquest algú. A la resta ens hauria agradat poder-te presentar aquest algú, per acabar rient tots plegats de la frase, però tot i no poder-ho fer quan arribi el moment, sabrem que aquell dia hauries estat orgullosa de nosaltres i pensarem amb tu amb un somriure als llavis. I potser se'ns escaparà algun riure, quan recordem totes les estones que havíem passat en esdeveniments familiars... Des de taps de suro que sortien disparats contra el rellotge fins a frases que no tenien cap lògica. Perquè tots els bons i mals moments, que aquests varen ser pocs, i no cal recordar, formen part del pilot de coses que ens fan recordar i saber que mai et podrem oblidar. Varem passar grans estones al teu costat i estic molt orgullosa d'haver tingut una iaia com tu: contenta, alegre, conversadora, amable, simpàtica, comprensible, afectuosa, lluitadora, generosa i desenes d'adjectius més que et descriuen!

Eres i ets, com un dels personatges bons dels contes i per això has marxat representant un d'aquests papers, el de la bella dorment... El vidre que ella tenia per protegir-se i mantenir-se viva, és el nostre cor, que sempre et portarà a dins i et recordarà plena de vitalitat!




27-08-2008

Comentaris

  • Bon diumenge i feliç aniversari![Ofensiu]
    Unaquimera | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

    Una abraçada digna de la celebració,
    Unaquimera

  • bdjer | 29-12-2008

    Hola!! Encara escrius per aquí o què? Jo m'hi he posat de nou fa poc i estic mirant aviam qui queda d'abans. M'ha alegrat veure un relat teu actual :)

  • Però ,[Ofensiu]
    Melcior | 14-11-2008 | Valoració: 10

    a mi si que em sembla un relat ,de bons records
    i tendresa , això que dius del comiat , no ho diràs de debó , espero .
    Endavant!

l´Autor

Foto de perfil de Gorwilya

Gorwilya

38 Relats

191 Comentaris

79413 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Crec que aquest fragment em descriu:

"Sóc com un llibre obert amb les paraules de les pàgines mig esborrades pel pas del temps... ja pots anar llegint que amb aquestes poques paraules que han quedat intactes no en sortirà cap frase que tingui sentit, només frases sense solta ni volta, amb les que arribaràs a la conclusió que millor llençar el llibre i comprar-ne un de nou. Doncs si, aquest llibre sóc jo, un llibre que quan el treuen del seu medi perd tota la lògica i no s'entén què és el què et volia dir o expressar de bon principi."

Com que tots els autors posen els premis que han guanyat... a mi també m'ha fet gràcia fer-ho... :P
2005:
-Segon premi del XXVIII Certamen literàri del casal de l'Espluga de Francolí. Obra: "Passat ocult"
-Primer premi del V Certamen literàri Campdevànol modelitat de poesia. Obra: "On ets?"
-Accessit del VIII Certamen literàri de la Font morta de Tona. Poesia: "Vida fugisera"
-Accessit del VIII Certamen literàri de la Font de ferro de Tona. Obra: "La història mai explicada"



Per si algun/a relataire vol quelcom:
gorwilya@yahoo.es




R en Cadena

"La dragaroja em va encadenar i jo he passat la cadena a en Vicenç Ambrós i Besa i a la IluiN"

(descobreix què és "R en Cadena")