L'ampolla màgica

Un relat de: Gorwilya

Fa molt i molt de temps, en un país molt llunyà… es fabricaven ampolles màgiques amb pols de fada. Eren molt pocs els afortunats que en posseïen una. Se les anaven passant de pares a fills i així successivament.
Un dels afortunats era la Noa, l'ampolla que posseïa li havia arribat per herència i era un dels seus tresors més estimats. La seva era una de les poques que quedaven, perquè amb el temps les altres s'havien anat perdent. I com que ningú no coneixia el secret de com es feien i on es podia trobar la pols de fada, no en podien fabricar més.
L'ampolla de la Noa era una de les més boniques que quedaven; era verda i amb pols de fada daurada i platejada a dins. Ella sabia el gran secret que acompanyava les ampolles fins i tot coneixia la llegenda...
Resulta que fa molts i molts anys un savi, que era molt amic de les fades, va decidir que volia ser una mica com elles. Per això els hi va demanar pols màgica i la va posar dins un ampolla. I després la va omplir amb un líquid de color. Gràcies a aquesta ampolla el savi podia fer realitats els seus somnis. Però un dia el savi va desaparèixer i no se'n va tornar a saber res mai més, ningú sap què li va passar. Per això ja no es fabriquen més ampolles màgiques; només ell coneixia el secret de com fer-les.
La Noa sempre que volia fer realitat un dels seus somnis, agafava l'ampolla i la sacsejava, tancava els ulls i pensava fortament el que volia. D'aquesta manera sabia que ho podria aconseguir i que mai, passes el que passes, no s'havia de rendir!

El que la Noa no sabia és que la seva ampolla no era màgica de veritat, els seus somnis es feien realitat gràcies a que creia fortament amb la màgia de l'ampolla i mai no es rendia! El que no se sap és si aquesta història va passar de veritat o si simplement és una invenció... el que està clar és que la Noa existeix i té una ampolla que per ella és màgica!

Comentaris

  • FELIÇ 5è ANIVERSARI ![Ofensiu]
    kispar fidu | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?



    p.d: Feliç aniversari guapa!!! (quant de temps! com anem?)

  • Felicitats![Ofensiu]
    nuriagau | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

l´Autor

Foto de perfil de Gorwilya

Gorwilya

38 Relats

191 Comentaris

79514 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Crec que aquest fragment em descriu:

"Sóc com un llibre obert amb les paraules de les pàgines mig esborrades pel pas del temps... ja pots anar llegint que amb aquestes poques paraules que han quedat intactes no en sortirà cap frase que tingui sentit, només frases sense solta ni volta, amb les que arribaràs a la conclusió que millor llençar el llibre i comprar-ne un de nou. Doncs si, aquest llibre sóc jo, un llibre que quan el treuen del seu medi perd tota la lògica i no s'entén què és el què et volia dir o expressar de bon principi."

Com que tots els autors posen els premis que han guanyat... a mi també m'ha fet gràcia fer-ho... :P
2005:
-Segon premi del XXVIII Certamen literàri del casal de l'Espluga de Francolí. Obra: "Passat ocult"
-Primer premi del V Certamen literàri Campdevànol modelitat de poesia. Obra: "On ets?"
-Accessit del VIII Certamen literàri de la Font morta de Tona. Poesia: "Vida fugisera"
-Accessit del VIII Certamen literàri de la Font de ferro de Tona. Obra: "La història mai explicada"



Per si algun/a relataire vol quelcom:
gorwilya@yahoo.es




R en Cadena

"La dragaroja em va encadenar i jo he passat la cadena a en Vicenç Ambrós i Besa i a la IluiN"

(descobreix què és "R en Cadena")