Matisos

Un relat de: Carme_
Podem imaginar la vida com un recorregut de colors. En néixer obrim els ulls a la llum, i el color blanc del nounat va agafant moltes tonalitats, suaus d’inici. Van pujant d’intensitat, milions de colors a la infantesa dels quals en triarem els que brillaran cridaners a l’adolescència. A la joventut gaudim de colors més forts, cadascú ja té els seus, que l’acompanyen durant anys. A vegades s’uneixen a la paleta d’algú altre, formant noves variants, enriquint les gammes. I en passar el temps, trobem els colors de la maduresa, afegint-hi tons marronosos i envellutats.

Però hi pot haver accidents que trenquin aquesta progressió, o malalties que de cop deixin una vida suspesa amb tot ben enfosquit. I, quin raig de llum aporta un petit matís quan, d’un negre molt negre, es passa a un gris, encara que sigui fosc.



Dedicat a la meva mare que ara mateix està lluitant a l’hospital. T’estimo, mama.

Comentaris

  • Una reflexió valuosa i un bonic relat.[Ofensiu]
    cuidador_d-ossets | 29-03-2020 | Valoració: 9

    Felicitats, Carme_ .

    És un bon relat i fa reflexionar sobre l'evolució que tots tenim com a persones (fins un gat que visqui en una casa d'humans fa un cert tipus d'evolució). Crec que em donarà alguna idea com a autor. M'alegra de veure que hi ha gent amb imaginació pel món.

    Una abraçada!!

  • Una dedicació profunda.[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 24-03-2020 | Valoració: 10

    Molt bonic i a la vegada un tant trist. Perquè des que naixem ja tenim un color i any rere any puguem gaudir tots els colors del món, i més quan ta mare està lluitant a l'hospital. Molt bona reflexió a ta mare.
    Perla de vellut

  • Una abraçada[Ofensiu]
    E. VILADOMS | 22-03-2020

    Una abraçada, Carme. Des d'aquí ens la podem fer sense perill.

l´Autor

Carme_

64 Relats

215 Comentaris

39078 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
M.Carme Marí

Twitter: @carme_tuit / @PetitesHstories

Blog Petites Històries: http://petiteshistories.wordpress.com

Canal YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCEgOFs-D51izvxeP29Ccq0g