Sempre ha estat així

Un relat de: Carme_
La va seduir amb belles paraules. Va desplegar gran varietat d’encants. Ella estava embadalida amb un noi tan atent. En poc temps, l’atracció entre els dos feia saltar espurnes i es va mudar al pis d’ell. Allí la vida els somreia. El jove va ascendir a la feina, unes qüestions d’herències familiars es van resoldre de forma propícia per a ell i, a més, en qualsevol àmbit l’atzar li anava a favor. Per descomptat, tothora es preocupava que a ella no li faltés de res i que es trobés còmoda a casa seva. Però va arribar un moment en què ella volgué passar uns dies fora, visitant unes velles amigues, just coincidint amb unes oposicions d’ell. No ho podia permetre. Li va impedir marxar fins que les acabés. No va pensar que així no funcionarien les coses... Quan es va sentir retinguda en lloc de venerada, tot es va començar a tòrcer. I és que descuidar el culte a la deessa Tique mai dona bons resultats.

Comentaris

  • Les gàbies daurades...[Ofensiu]
    llpages | 24-03-2023

    no deixen de ser gàbies, per més que llueixin! Seduir per acabar presa, tancada, sense llibertat, això sempre és un mal tracte. Ben escrit, Carme!

  • Seducció...[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 22-03-2023

    que tal vegada es queda simplement en això. Seguir endavant i millor aprendre la lliçó.
    Bon relat Carme.

    Salutacions.

    Rosa.

  • Prou bé | 21-03-2023

    Unes relacions, com en diuen ara? Tòxiques, això, mai arriben a bon port sigui amb la Tique o amb ... Tant se val!. Bon relat.
    Amb total cordialitat

l´Autor

Carme_

64 Relats

215 Comentaris

39098 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
M.Carme Marí

Twitter: @carme_tuit / @PetitesHstories

Blog Petites Històries: http://petiteshistories.wordpress.com

Canal YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCEgOFs-D51izvxeP29Ccq0g