Marta i el seu amor per Jordi

Un relat de: Rafael Pescador Lozano


En un petit poble de la Catalunya rural, hi vivia una dona anomenada Marta. Era una dona de cor fort i ànima generosa que, des de fa molts anys, compartia la seva vida amb en Jordi, el seu estimat marit. Marta i Jordi havien construït una vida plena d'amor i complicitat, amb moments bons i dolents, però sempre units pel lligam inqüestionable del seu amor.

Amb el pas del temps, Marta va acumulant un petit patrimoni, fruit del seu esforç i saviesa en la gestió dels recursos familiars. Mai no va deixar que aquesta prosperitat afectés la seva humilitat, i, de fet, sempre va considerar que la veritable riquesa radicava en l'amor compartit amb la seva família. No obstant això, amb el pas del temps, va prendre una decisió que canviaria les coses.

En una tarda plàcida, Marta va decidir que volia assegurar el futur del seu estimat Jordi. Després d'una llarga reflexió, va decidir posar tot el seu patrimoni en el testament, amb la intenció que fos per al seu estimat marit. Creia que, d'aquesta manera, podria proporcionar-li seguretat i confort per als seus anys vinents en cas que ella fossi qui faltés primer.

La filla de Marta, Laura, una dona treballadora i responsable, va descobrir casualment el contingut d'aquest testament. Laura va reaccionar amb fúria. No entenia com la seva mare podia haver pres una decisió tan egoista, com ella la va interpretar, sense pensar en el futur de la seva pròpia filla.

Enmig de la tensió familiar, en Jordi, un home sincer i honorable, va decidir intervenir. Després de parlar amb la seva estimada esposa i la seva filla, va adonar-se del malentès que havia sorgit. En cap moment Marta havia volgut causar dolor a la seva filla; simplement volia assegurar-se que el seu estimat Jordi estigués ben atès en el futur.

Amb una actitud humil i carregada d'amor, en Jordi va plantejar canviar el testament perquè tot el patrimoni passés a ser propietat de Laura. Explicava que el seu desig era veure la seva família unida i feliç, i no volia que la seva filla se sentís desplaçada o menyspreada.

Laura, tocada per la sinceritat i la bondat del seu pare, va comprendre la veritable intenció de la seva mare i va acceptar la proposta. Amb el testament revisat, la família va restaurar la seva harmonia i va continuar gaudint dels petits i importants moments que la vida els oferia. Aquell patrimoni, que havia generat un malentès, es va convertir en un vincle més fort que mai, recordant-los que la veritable riquesa resideix en l'amor, la comprensió i la generositat envers els éssers estimats.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Rafael Pescador Lozano

Rafael Pescador Lozano

58 Relats

88 Comentaris

20503 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Nascut a 1948, de ben petit hi havia sentit una gran afecció per escriure relats i històries fantàstiques. Més endevant, la feina i altres afeccions artístiques, van apartar-me d'aquesta pràctica,malgrat que sempre que he tingut ocasió aprofito per expressar-me mitjançant la paraula escrita. Des de 1974 escric un diari personal, fidel company dels meus pensaments i testimoni de la meva memòria.

Adreça electrònica:
pescador.rafael@gmail.com