M'agrada

Un relat de: Joana Morant
M'agrada sentir la sutil punxada del temps travessant-me de banda a banda cada dia, cada instant. Em produeix un mal estrany, quasi imperceptible, però que tot i així hi és, i m'agrada parangonar-lo amb el mal que podria sofrir una flor d'ametller quan el fred, a poc a poc, li va desfent els pètals, com si la despullés. També m'agrada sentir la lleugera carícia de l'aire de la mar quan estic tombada sobre l'arena, amb els ulls tancats i amb l'ànima oberta al món. És un moment de plena consciència, de sentir-se a un mateix, un moment per embeure's el vertader significat de viure o, almenys, intentar descobrir-lo. I és allà, sobre l'arena, amb un llençol d'embat corrent sobre la meva pell, inacabable, i amb el temps punxant-me els peus i l'estómac i la cara i la nineta dels ulls, tancats, que me n'adono de la banalitat de la meva pròpia existència.

I, no obstant, he de reconèixer que m'agrada.

Comentaris

  • L'EXISTÈNCIA[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 06-06-2020 | Valoració: 10

    La teua existència és la que te'n porta a dir, "m'agrada", en tot aquest relat tan original i tan senzill i a la vegada tendre i delicat. M'ha agradat molt, Joana.
    És una bella prosa poètica, tan dolça, que m'ha sorprés.
    Salutacions i cuida't. PERLA DE VELLUT

  • Prosa poètica[Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 07-05-2017 | Valoració: 10

    Toques un tema que preocupa als éssers humans des de que el món és món: la fugacitat del temps. I ho fas amb una delicadesa que només es pot tenir a la teva edat, quan encara hi ha moltes expectatives per endavant i et temps que passa encara no és un problema real.

    M'ha encantat la teva reflexió.

l´Autor

Foto de perfil de Joana Morant

Joana Morant

21 Relats

59 Comentaris

14309 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
Crec que m'agrada escriure.



calaixtancat.wordpress.com

Contacte:
mbatle99@gmail.com