L'amor físic: En la foscor

Un relat de: qwark

En la foscor, les coses materials esdevenen invisibles als ulls. Però les nostres percepcions no es limiten a allò visible. Mitjançant els altres sentits i la imaginació es poden construir imatges perfectament nítides. Dels nostres somnis, dels nostres malsons.

- Sents això?
- Semblen grills.
- No. Són les molles del llit de l'habitació del costat.

El Rubèn escorcollava el silenci, amagat en la foscor opaca i nocturna. Mirava a través de les vibracions del so, com qui mira pel forat d'un pany. Reconstruïa a partir dels lleugeríssims sons, que arribaven a les seves oïdes en mig del silenci fred, l'aconteixement eròtic que succeïa a la cambra adjacent. El seu cervell actuava com el descodificador del canal plus un divendres a la nit, transformant ones que viatgen per l'aire en imatges pornogràfiques nítides.

El dolor i l'excitació torturaven el seu cos i la seva ment. En tots aquests anys que havia estat secretament enamorat de la Mònica, mai havia estat tan a prop del seu llit, del seu cos nu, suat, excitat, juganer, lúbric. Mai havia estat tan a prop de percebre el seu plaer, els seus ulls infectats d'èxtasi, el seu somriure hormonalment lúcid. El revers de la moneda era aquell home, més a prop encara, entre les cames d'ella. Morbosa autocomplaença la del voyeur de les ones acústiques. Imaginar el sexe prohibit de l'orgull ferit. L'obscenitat de l'amor negat es fonia en la calor de les seves venes, carregades de desig incendiari. Les envestides d'aquell home eren cops de fuet a l'esquena de la seva ànima, acceptades amb l'estoic heroisme dels màrtirs. Un via crucis cap a l'ascensió dolorosa del zenit sexual aliè, però fet propi per un capritx sàdic del destí, confabulat amb la seva ment perversa.

Silenci.

Poc a poc el seu cervell va percebent noves sensacions. Per mitjà de l'olfacte i dels receptors de feromones. Com podia ser? Reconeixia aquella olor perfectament. Era la olor que desprenia la Maria quan estava excitada. Potser s'havia excitat, igual que ell, amb la imaginació despertada pels discrets sons provinents de l'altra cambra? Potser s'havia excitat intuint la seva excitació? Potser simplement estava en aquells dies tontos en que el seu cos exigeix ser tingut en consideració?

No era el moment d'entrar en teories filosòfiques sobre causes, subconscients ni psicologies. Hi havia uns fets clars: Ell estava excitat. Ella també.

En la foscor, ensumant, escoltant el cos d'ella que li parla en la distància, aconsegueix orientar-se, trobar la seva boca. Li fa un petó humit, d'aquells que pregunten si és el moment. Ella li torna un sí, amb una carícia, un mmmmhhh i una mossegadeta als llavis. I ell, sense més dilació, es planta damunt d'ella, passejant el seu membre, descaradament notori, per la tela finíssima del pijama d'ella. Ella deixa anar un gemec ofegat, sabent que la seva pell s'escalfa sota els camins d'aquest contacte. Ell la despulla amb impaciència de la roba que s'interposa entre les seves pells. Ella obre les cames. Ell la penetra. Ella xiscla i s'obre més encara, per oferir més profunditat. Ell respira suaument l'aire del voltant del seu coll mentre pressiona la pelvis contra el sexe tens d'ella. Coneix la mecànica de l'orgasme de la Maria. Ella esbufega amb força, abraçant-lo amb totes dues mans, a l'esquena, a les natges. Ell té la fredor de mesurar els temps, agafar amb fermesa el pit esquerre i mantenir l'escàndol de les molles del llit uns decibels per sota dels crits de la Maria. En altres circumstàncies premeria els llavis forts contra els d'ella per silenciar-la fins als nivells en que els veïns no es sentissin intimidats. En comptes d'això, s'aixeca per deixar que ella ompli els pulmons, culmina amb les forces de fregament carnals el moment àlgid del coit i, quan sembla que el volum dels crits de plaer d'ella ha arribat al màxim, li mossega lleugerament el lòbul de l'orella per prolongar-ne l'espectacularitat acústica.

Al matí següent la Maria es lleva amb un somriure obert, sincer i etern. Sempre somriu, és cert, però en aquests moments es tracta d'un somriure tan sincer que prové del benestar de totes i cadascuna de les seves cèl·lules.

Comentaris

  • Segona part: foscor i gemecs[Ofensiu]
    nuriagau | 20-07-2010 | Valoració: 10

    I continuem amb el Rubèn i la Maria, en un moment de molta intimitat que comparteixen rere un envà amb els veïns.

    Permet-me que transcrigui unes línies que m'han semblat esplèndides: "Morbosa autocomplaença la del voyeur de les ones acústiques. Imaginar el sexe prohibit de l'orgull ferit. L'obscenitat de l'amor negat es fonia en la calor de les seves venes, carregades de desig incendiari. Les envestides d'aquell home eren cops de fuet a l'esquena de la seva ànima, acceptades amb l'estoic heroisme dels màrtirs. Un via crucis cap a l'ascensió dolorosa del zenit sexual aliè, però fet propi per un capritx sàdic del destí, confabulat amb la seva ment perversa." Un fragment en què crec que has sabut trobar les metàfores adients per expressar allò que sent el pobre Rubèn.

    Un relat per llegir a les fosques mentre s'escolten els efectes sonors que tan bé descriu.

    Un relat molt ben narrat en què el lector finalitza la lectura, pràcticament, amb "un somriure tan sincer que prové del benestar de totes i cadascuna de les seves cèl·lules" com la Maria.

    Enhorabona, qwark!

    Núria

  • De silencis,[Ofensiu]
    RATUIX | 18-09-2007 | Valoració: 9

    d'olors, de tactes... en la foscor tot pren més cos i presència.
    Un relat molt ben portat, molt plè de sensacions.

  • Genial[Ofensiu]
    Silenci... | 19-03-2007 | Valoració: 8

    Una descripció detalla i directa sense ser "grosera" o vulgar. M'ha agradat molt.
    Besades!

  • Rectificació.[Ofensiu]
    SANTANDREU3 | 21-05-2006 | Valoració: 10

    En el meu comentari anterir he donal a l'amic Valeri una valoració de 10 i ha surtit un l, per error.

    Espero que rctifiquin.

    Gràcies.

    SANTANDREU3

  • M'ha tocat[Ofensiu]
    Miralpeix | 03-02-2006

    m'ha agradat molt la descripció de la mecànica de fer l'amor amb algú que potser ja coneixes massa. L'he trobat molt encertada.
    L'amor secret per l'altre, i en canvi tens la parenta que tens, i tampoc l'hi faràs un lleig a la parenta si surgeix, encara que voldries estar amb l'altre i no amb aquella que potser coneixes massa.
    Interpreto (no ser, dic jo) que permets que cridi la parenta per pura venjança. Vaja, jo ho he entès així.
    Un petó ben fort i a seguir amb la parenta

  • No ho he entès bé.[Ofensiu]
    SANTANDREU3 | 14-10-2005

    Sembla que estaves sol, i que les suggestions que et produien els fimbreix del somnier de la cambra del costat et van fer viure tota una història mental.

    Vivia molt lluny de tú, la Maria?

    I que ella es llevés tan contenta al matí, vol dir que va compartir el teu somni miraculosament, o bé es que la vas anar a cercar a corre cuita?

    De qualsevol manera, et felicito pel bon ratet passat, sol o amb companyia.

    SANTANDREU3

  • No ho he entès bé.[Ofensiu]
    SANTANDREU3 | 14-10-2005

    Sembla que estaves sol, i que les suggestions que et produien els fimbreix del somnier de la cambra del costat et van fer viure tota una història mental.

    Vivia molt lluny de tú, la Maria?

    I que ella es llevés tan contenta al matí, vol dir que va compartir el teu somni miraculosament, o bé es que la vas anar a cercar a corre cuita?

    De qualsevol manera, et felicito pel bon ratet passat, sol o amb companyia.

    SANTANDREU3

  • qui no ha parat l'orella en sentir els veins fent l'amor?[Ofensiu]
    Gemma34 | 17-07-2005

    És ben curiós. Però el soroll que provoquen els somiers, matalassos o el picar de la capçalera del llit contra el matalàs, sempre m'han esguerrat l'entusiasme del moment.
    Però crec, que a partir d'ara, no m'amoïnaré gaire. Hi ha la possibilitat de saber que al fer-ho estic despertant la passió dels veïns. Val la pena!

Valoració mitja: 9.25

l´Autor

Foto de perfil de qwark

qwark

59 Relats

410 Comentaris

97803 Lectures

Valoració de l'autor: 9.61

Biografia:
Químic de formació, professor de professió i escriptor de vocació, des que vaig abandonar el meu somni juvenil de ser estrella de rock. M'agradaria ser escriptor de professió, professor de vocació i saber tot el que pugui del món en què vivim.

Agraeixo a la gent de Relats en Català el fet de poder tenir un espai com aquest. A mi m'ha servit per a tantes coses que es faria avorrit dir-les totes.


Podeu preguntar per mi aquí:

qwark79@yahoo.es